Monthly recap – October 2015

CS_web-3311

monthly recap silverstories

Okay, overskriften på dette indlæg er meget misvisende, da vi allerede (tiden flyver som altid!) befinder os i midt-november. Dog synes jeg ikke, at jeg ville snyde jer for et monthly recap indlæg, hvor jeg kommer ind på alt hvad der er sket i den forgangne måned. Jeg gjorde det for september måned, og var selv glad for indlægget, da det efter min mening er en meget fin måde at runde en måned af på.

Indlæg på bloggen i oktober: 

Livsråd: Things I have learned with 20

Personligt: Outfit og kaffe hos Coffee Profilers // Outfit og Berlins bedste bagels // Stribet outfit // Billededagbog // Outfit og Berlins mindste café // 11 ting jeg er stolt over at have opnået på 20 år // Jeg skal til Thailand og holde jul // Vlog: Jeg viser jer rundt i min lejlighed // Outfit og noget om hvordan min kæreste overraskede mig på min fødselsdag // Min fødselsdag!

Rejser: De bedste steder at spise brunch i København // den sejeste rooftop bar i Berlin // 100 ting man skal prøve i København // 10 steder i verden jeg vil besøge // Fredage på det tyrkiske marked i Berlin

Og på det personlige plan?

Oktober var en dejlig måned! Først og fremmest var det min fødselsdag. En skøn dag som jeg fejrede med venner og min kæreste i Berlin. Ugen efter kom mine forældre på besøg, og der fik jeg så fejret min fødselsdag lidt forsinket med dem. Derudover har jeg fået et nyt job! Jeg er blevet ansat hos SOS the studio, et dansk-ejet nyt modemærke, der har åbnet sine første to butikker op i Berlin. Jeg står for PR og sociale medier og arbejder også i butikken, så det er jeg super glad for, og det er meget interessant at være en del af en ny virksomhed, der skal starte op fra bunden og grundlægge sit navn her i Berlin. Jeg håber I alle nyder efteråret!

caroline solver monthly recap

CS_web-3176-2

CS_web-3220

English: Okay, I know the caption here is very misleading as we are already almost halfway in the month of November. But as I always say, better late than never. Last month I did a monthly recap and I kinda liked it. The whole round up of a whole month on a personal plan and a blogging plan like what I have been up to, doing and also what has happened here on the blog. That is why I figured I would do it all one more time, so here we go!

On the blog in October

Life advice: Things I have learned with 20

Personal: Outfit and coffee at Coffee Profilers // Outfit and the best bagels in Berlin // Striped outfit // Photo diary // Outfit and the tiniest coffee place in Berlin // 11 things I am proud to have accomplished in 20 years // I am going to Thailand for Christmas // Vlog: apartment tour // Outfit and how my boyfriend surprised me on my birthday // My birthday!

Traveling: Best places for brunch in Copenhagen // the coolest rooftop bar in Berlin // 100 things to try in Copenhagen // 10 destinations in the world I want to visit // Fridays at the Turkish market in Berlin

And on the personal, real life plan?

First of all, October was a great month! The city looked beautiful with fallen red, yellow and orange leaves everywhere, and also, it was my birthday. I had an amazing day that I spent with my boyfriend who made up several surprises for me. The weekend after my parents came to visit and we had a great few days together. In addition to that, I landed a new job! I have been employed at SOS the studio, a new Danish fashion brand in Berlin that just opened their first two stores in the city. I take care of PR and social media and by side I work in the stores, which is all a lot of fun. It is great being a part of a brand new business and it gives me a lot of opportunities and experiences. I hope you are all enjoying the autumn months and that it isn’t too cold where you are at 😉 Luckily for me Berlin is actually very warm these days!

 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

en_USEnglish