Mobile Hair Salon and Outfit

berlin warschauer brücke outfit

Celebrity Inspired Style

IMG_8072watermark

Billeder af Carolin Kruse 

De sidste par dage har mest af alt bestået af arbejde, hvilket betyder at der ikke har været meget plads i mit skema til bloggen, træning, kaffedates og venner. Derudover har jeg også haft svært ved at samle mine tanker og været helt tom for ord og inspiration, efter hvad der i sidste uge skete i Paris og resten af verden… Det er absolut forfærdeligt og mit hoved og tanker er stadig voldsomt påvirkede af hændelserne. Derudover er vi nu også nået den tid på året, hvor det bliver buldragende mørkt før klokken er halv fem, hvilket gør det meget svært at tage outfit-billeder og andet til bloggen. I går klarede jeg endelig at få stablet en aftale på benene med en veninde, og planen var at vi skulle tage billeder sammen, men selvfølgelig skulle det så regne hele dagen. Det er ikke nemt at være blogger #firstworldproblems 😉 

♥ Sidst men ikke mindst har min mor lært mig og altid sagt, at når man er trist og alt er lidt dark (mit yndlingsudtryk for tiden tyvstjålet fra min veninde Nicoline), så skal man tænke på tre ting. Tre ting der enten gør en glad, taknemmelig eller tre ting man glæder sig til. Så for at gøre min mor glad, vil jeg nu gøre det 😉 : 

♥ I går aftes var jeg inviteret til launchparty hos Blonde Magazine i Berlin. Det var den sejeste fest med søde mennesker, en burger-vogn, gratis tatoveringer, drinks, optræden fra berliner-kendis Bonnie Strange og hendes band. Og det bedste ved det hele – der var en photobooth, som min plus 1 og mig i den grad fik udnyttet. 

♥ I aften klokken 22 skal jeg til frisør! Eller rettere sagt, frisøren skal hjem til mig. Min veninde har netop startet et nyt firma ved navn Mobile Hair Salon i Berlin, der tilbyder farvning, klipning og styling af håret af frisører der kommer hjem til dig, hvornår end det passer dig. Hvor perfekt er det ikke lige? Jeg har længe udskudt at skulle til frisøren, så jeg glæder mig så meget til at prøve dette nye koncept af! 

I morgen tidlig (som i meget tidligt) flyver jeg til København, og jeg glæder mig ustyrlig meget! Jeg skal nyde fem dage i venner og familiens lag og også i biografen og se Hunger Games OG Spectre (yaaaass!!!)

berlin fashion blogger outfit

silver stories outfit

Photos by Carolin Kruse

English: The past days have mostly consisted of work. That means I haven’t had much time to blog, work out, hang out with friends or do other things I enjoy. Besides from that I have hard a hard time finding inspiration to blog after what happened in Paris and the rest of the world last week. It was horrible and my mind and thoughts are still deeply affected by it. Besides from that Berlin now gets dark before 4.30 pm and because I work around that time it is almost impossible to do something constructive such as shooting outfit posts. Finally today, I had time to do a shoot and I planned to meet up with my friend to shoot some, but of course it rained the whole day so no outfit photos! #firstworldproblems 😉 

None the less – my mom taught me that whenever you are feeling a little down, just think of three things that make you happy, grateful or three things you are looking forward to or excited about, so let’s go: 

♥ Yesterday I was invited to a party held by Blonde Magazine to celebrate the launch of their NYC edition. It was so much fun – Bonnie Strange and her band Grossraumindiefresse played, there was a burger mobile, the opportunity to get free tattoos and in general the location was so cool. There was also a photo booth, which ruled! 

♥ Tonight at 10 pm I am getting a hair cut – yes that’s right! I have been in need of a hair wig cut for a few weeks now but I simply haven’t gotten to go. That is why it was the most perfect timing when I met a friend last week and she told me about her most recent project – Mobile Hair Salon. A company in Berlin that offers hair dressers that come to your address to either color, style or cut your hair. How convenient is that? To get a hair cut in your own apartment whenever it suits you? For 45 euros? Yes please! I will let you know it went and my last verdict on this matter 😉 

♥ Tomorrow very early morning (damn you Easyjet!) I am flying to Copenhagen. I will be staying till Monday so I have like five days there. I am beyond excited to see my friends and family, and I already have so many dates planned (some of them include going to the movies watch Spectre AND The Hunger Games. Yaaaaas!) 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

en_USEnglish