Weekend in Copenhagen diary

Jeg tilbragte weekenden (plus et par dage) i København med min familie og venner, og det var lige, hvad jeg havde brug for! Jeg havde nogle skønne dage, og her er billeder af, hvad jeg lavede;

English: I just spent five days at home in Copenhagen with family and friends, and it was exactly what I needed! I had a great couple of days and here is what I did. Weekend in Copenhagen:

Homemade buns and tea

Min veninde er flyttet ind i en skøn lejlighed og hun inviterede på te og hjemmebagte boller, og jeg tog de fantastiske croissanter fra 7 Eleven med. // My friend just moved into a really cute apartment, so she invited me over for tea and homemade buns and I brought croissant from 7 Eleven, which are actually the best you come across in Copenhagen!

Cofoco Tapas

Family time and dinner <3

Cafe den plettede gris

Om lørdagen cyklede jeg mod Christianshavn for at møde min veninde, da byen pludselig blev ramt af noget, der mindede om en snestorm. Da jeg ankom, var jeg drivvåd og frøs helt vildt. Vi gemte os og fik varmen på Papirøen i Henrik Vibskovs café Den Plettede Gris // On Saturday I was biking to meet my friend and all of a sudden it started snowing like crazy. I arrived to meet her completely soaked and feeling very cold! We hit from the snow storm with coffee at Papirøen at Henrik Vibskovs cafe called Den Plettede Gris (which translates to The Spotted Pig).

Me coffee at den plettede gris papirøen

Udnyttede lige at min veninde tager ret ok billeder og poserede lidt på Den Plettede Gris 😉 // Utilized my friend and her photo taking skills to snap a picture of me candidly posing at the cafe 😉

Family dinner

Lørdag aften inviterede min bror og hans kæreste på middag i deres skønne lejlighed på Nørrebro. Efter middagen tog vi ind og så Spectre i biografen. Desværre skuffede filmen en del. // Saturday night my brother and his girlfriend invited for dinner in their beautiful apartment – see for yourself! After dinner we went to the movies to watch Spectre, which was kind of a disappointment.

Snow in Copenhagen

My brother and his girlfriend walking in the snow.

Brunch at Cafe Tænk

Trodsede kulden og sneen og mødte min veninde til søndagsbrunch hos Café Tænk på Nørrebro. Så lækkert! // Defied the snow and went to meet a friend over Sunday brunch at Cafe Taenk. So yummy!

Cafe taaenk nørrebro copenhagen

Such a cute cafe!

Dinner at Mash penthouse

Farvelmiddag før jeg tog til lufthavnen på MASH restaurant i Tivoli hotel med mine forældre. Det var så god en oplevelse, at jeg vil skrive et seperat indlæg om den nye restaurant! // Farewell dinner before leaving to the aiport. Went with my parents at the recently opened MASH restaurant in Tivoli Hotel. Such a great experience that it deserves its own post. More about that later 😉

 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments

  • Caroline
   Author
   26. November 2015 / 15:09

   Tusind tak! Havde nogle skønne dage i København:)

en_USEnglish