Procrastinations

IMG_7818

En af mine to do’s for tiden er at rydde op i mine iPhone-billeder, for lige nu er de en stor blanding af billeder helt tilbage fra maj måned, og der er intet form for system i dem. Jeg begyndte lidt i dag, og fandt så disse billeder, som er taget på en strand i Valencia. Når jeg ser dem og mit solbrændte ansigt, savner jeg sol, sommer, strand og varme og kigger samtidig ud af vinduet og ser gråt, gråt, gråt og kulde, hvilket jo desværre er sådan det er at bo i Nordeuropa. Heldigvis(!!!) er der omkring to uger til, at jeg er tilbage til sol og sommer i form af Thailand og Cambodia, hvor jeg rejser til med min familie for at fejre jul og nytår. Det er vel ikke nødvendigt at sige, at jeg glæder mig helt vildt?!

Egentlig er det slet ikke meningen, at jeg skal bruge tid på at rydde op i mine iPhone-billeder. Jeg er nemlig igang med en større skriftlig opgave, der skal afleveres på søndag, som del af min online eventkoordinator-udannelse. Jeg har fri i dag og min originale plan for dagen var at få skrevet hele opgaven færdig, da jeg får travlt i weekenden. Det var lettere sagt end gjort… Jeg kan godt mærke, at jeg virkelig skal vænne mig til at være tilbage på skolebænken, hvilket også er lettere sagt end gjort, nu da jeg ikke har lavet noget som helst skolerelateret, siden jeg blev student i 2013. Som tiden dog går, det har jeg stadig svært ved at forstå.

Nå, min dag endte dog ret anderledes ud, i og med jeg blev master af overspringshandlinger på få timer. Sov længe, hyggede mig i sengen, spiste morgenmad, som jeg endda selv lavede – se instagram, snakkede med mine venner, spiste noget mere, brokkede mig og surmulede helt vildt indtil min kæreste fik spat og bad mig om lige at tage mig lidt sammen, for så at prøve at blogge, hvilket heller ikke fungerede. Kender I det, når hovedet bare er fuldstændig tomt for inspiration – så tomt, at man ikke engang kan formulere en sætning på skrift, der giver mening?, lagde mig tilbage i sengen for at se Anders Lund Madsen i Grønland (som i øvrigt er et virkelig interessant program)- nu gør jeg det sgu igen – laver selv overspringshandlinger på skrift – sikke jeg kan… faldt sidenhen i søvn – dumt at tro, man kan se film liggende i sin seng om eftermiddagen og stadig holde sig vågen. Vågnede op, brokkede mig igen indtil jeg lyttede på min kæreste, der havde fortalt jeg skulle tage mig sammen – for ENDELIG rent faktisk at tage mig sammen og gå igang med den skide opgave, som så selvfølgelig ikke var helt så uoverskuelig alligevel, og på rimelig kort tid fik jeg skriblet et par sider sammen, og nu mangler jeg bare det svære. At lave en database i Excel plus en hulens masse andre bilag…. Hm…

Beach in Valencia

English: I am currently in a project of sorting out and organizing all of my photos, especially the ones from my photo roll which are hoarding up in one big mess. I started doing it today and found these photos that were taken on a beach in Valencia. How I miss that slight tan color of my face, the sun, the beach…. Luckily I am going to feel the sun and beach very soon again, as I will be spending christmas and new years in Thailand and Cambodia with my family. It is probably needless to say that I am about to burst with excitement!

Actually I am not suppose to spend any time organizing my iPhone photos or anything else, as I am in the process of writing a pretty big school assignment for this online event manager course I started, which is due on Sunday. I had a day off today and my initial plan was to finish the whole assignment today since I am working the whole weekend and have many plans, but reality ended up quite different – with a day full of procrastinations. I haven’t gone to school for two and a half years, and being back at studying and having to write assignments is really something I have to get used to do again. After laying in bed for way too long, talking to friends, drinking coffee, eating breakfast, complain and sulking, then trying to blog but having absolutely no inspiration to get anything written in words that made sense, I decided to watch a movie… Good choice! Then to fall a sleep and take a two hours nap. After that I finally pulled myself together to actually start writing the assignment… Procrastinations much?!

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

en_USEnglish