Traveling to Thailand

YAY! (Der er absolut ingen anden måde eller andet ord jeg kan bruge til at begynde dette indlæg med!). YAY fordi at, i dag er endelig dagen, hvor jeg sammen med min familie (tvillingebror, far og mor) rejser til Thailand. Vi skipper i år julen mod varme, sol, strand og Asien. Og det har jeg kort sagt absolut intet imod. Tværtimod! Dette indlæg er planlagt, ligesom en håndfuld andre indlæg jeg har planlagt til bloggen og skrevet på forhånd, så der ikke kommer til at være helt stille herinde, mens jeg er væk. Jeg får (forhåbentlig) mulighed for at opdatere bloggen løbende, men efter at dømme, hvordan internetforbindelserne fungerede, da jeg i sommer var på Bali, har jeg ikke turdet forvente for meget, da det kort sagt var umuligt at så meget som at åbne en Snapchat på Bali. Det satte mig og mit internetbehov/afhængig på stor prøve, som I jo nok kan forestille jer 😉

Nå, sidespring! Det skulle jo handle om, at det i dag er dagen, hvor jeg drager mod østen. Vi rejser fra København til Bangkok og har på vejen en kort mellemlanding i Moskva. Med tidsforskellen inkluderet, kommer vi til at lande i Bangkok om morgenen den 22., så det er en halvlang rejse, vi har foran os. Jeg er bestemt ikke fan af lange flyture, hvor man er klemt ind på små flysæder, tidsforskel, træthed og en krop, der grundet små sæder og mangel på benplads efter et par timer smerter og er øm, men det må man jo tage med, når man vil opleve nye dele af verden, og udover det, har jeg jo ikke noget at klage over! Jeg får sol og 33 grader den 24. december, og det siger vidst nok om min situation som en meget heldig kartoffel.

Vi har i store træk planlagt vores to uger i Thailand, som ser sådan ud: Bangkok – Angkor Wat, Cambodia – Bangkok – Phuket – øhopping – Phuket – Bangkok – hjem, og vi har som sagt to ugers tid. Mine forældre er tilhængere af at rejse off the beaten path, så det der med at planlægge en masse, har aldrig været familiens rejsestil. Derfor bliver det jo meget spændende, hvad vi mere præcist kommer til at opleve og hvor, vi kommer til at bo. På mine rejser med mine forældre, har vi ofte sat os ind i en bil eller et fly og endt der, hvor viden blæste os hen. Det er der i den grad noget frihed over. Og ofte er det sådan, man får de bedste oplevelser. Dem, hvor man ikke har forventet for meget, og hvor tilfældighederne gør, at tingene bare passer sammen og udgør en uventet oplevelse. Man lever og man rejser. Og at rejse er at leve! Nok snak for nu – jeg glæder mig ustyrligt – til varmen, til solen, til nye oplevelser, til familietid, til thai-mad, palmetræer og kokosnødder. Over and out, vi ses på den anden side, når jeg befinder mig langt væk i Bangkok! Jeg håber, at I nyder den søde juletid, om end den indebærer flæskesteg og juletræ eller noget helt andet <3

English: YAY! (There is absolutely no other word to possibly use to begin this post with – YAY as in today is the day that I am (finally) traveling to Thailand. This post is a scheduled post that I wrote yesterday, as I wanted to make sure that I update you on the blog, but judging from my last time in Asia (when I went to Bali this Summer), wifi definitely couldn’t be depended on. I have no idea how it is going to be this time, but expecting the worst, I have planned a few posts on the blog, so it won’t be completely quiet on here when I am busy traveling Thailand for the next to weeks.

More about that – today I am leaving from Copenhagen to Bangkok, Thailand with my family (twin brother and parents). We have a short layover in Moscow, Russia, and with time difference included we will be in Bangkok early morning the 22nd. So far our two weeks in Thailand are only planned as far as where we will be the some of the dates – our itinerary so far looks something like this Bangkok – Cambodia (Angkor Wat) – Bangkok – Phuket – Island hopping – Phuket – Bangkok – back home to Copenhagen. My parents are firm believers in traveling “off the beaten path-style”, so it will be exciting to see how our trip is going to turn out and what cool and amazing experiences we will have. First – full of excitement, we have a long ass plane ride and journey to go through! See you in when I land in Bangkok, Thailand <3

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

en_USEnglish