Angkor Wat, Cambodia and back to Bangkok

 photo Silverstories in Angkor Wat_zps2ohxpfdm.jpg

 photo Siem Reap Angkor Wat_zpsf0mlwmj1.jpg

Det er helt vildt, hvor hurtigt tiden går, når man har det sjovt, og det er snart en uge siden, at vi tog afsted fra København til Bangkok. Jeg nyder det i fulde drag! Som jeg forudsagde, har wifi’en ikke været min bedste ven her i Thailand, men det er også okay, for jeg er ikke rejst til den anden side af jorden for at være for meget online 😉 Vi rejser på vores klassiske familiemåde, og selvom vi egentlig havde planlagt, at turen skulle være ret afslapnings-præget, har dette indtil videre på ingen måde været tilfældet, da vi, når det kommer til stykket, er rimelig vilde med at opleve ting og knap så vilde med at ligge ved en pool eller en strand en hel dag. Vi tog i forgårs turen til Cambodia fra Bangkok, og dette viste sig at være ret omfattende grundet dårlig infrastruktur, kommisionslønnede chauffører, der trak tiden ud så meget som muligt og ekstrem bureakrati ved grænsen til Cambodia. En tur på et par hundrede kilometer endte derfor med at tage 11 timer… Dog var det dagen efter det hele værd, da vi, kl. 5.30 om morgenen, så solopgangen ved Angkor Wat. En oplevelse jeg sent vil glemme! Billederne her i dette post er fra Angkor Wat, og I kan se flere billeder på min Instagram, hvor jeg uploader dagligt. Dagen efter kørte vi tilbage til Bangkok, og nu er vi på vej i seng efter en dejlig thai street food dinner. I morgen går turen atter videre med fly mod Phuket, hvor vi har planlagt et par dages afslapning. Vi har dog intet hotel endnu, så det bliver igen spændende, hvad vi ender med! Jeg håber I alle har haft nogle skønne juledage fyldt med mad, familie, venner, glæde og skønne gaver <3

 photo Angkor Wat sunset_zps4sukg6l4.jpg

 photo Angkor Wat Cambodia_zpsy9kr610v.jpg

English: Time is passing by soooo fast here in Thailand and I am enjoying to the fullest. As I predicted, Wifi hasn’t been the best, but that is totally fine as we haven’t had much time to be online anyway. We are traveling the classic “Solver” family way, and although we planned this trip to contain a lot of relaxation, we haven’t had much yet. We have literally been all over the place and also managed to go from Bangkok to Cambodia to see Angkor Wat in just two days. It was quite a trip as Cambodia has a pretty strict visa and border system, so traveling a few hundred kilometers from Bangkok-Siem Reap in Cambodia took 9-11 hours each way. A killer! But it was all worth it when we stood at Angkor Wat 5.30 am to watch the sunset…  The pictures in this post are from Angkor Wat. Remember, you can also see more photos on my Instagram, where I update every day. Now we are back in Bangkok ready to go to bed after a slow night with another amazing thai street food dinner, and tomorrow morning we are flying to Phuket. Maybe we will have time to relax a little then – it will be exciting what will happen as we still haven’t booked any hotels 😉 We will see! I hope you all had some great Christmas days full of food, gifts, celebration, friends and family. I am preparing a lot of posts on Cambodia, Bangkok and Thailand in general, so hopefully some of you are going to visit sometime soon <3

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

en_USEnglish