One Year of Travels / Part 2

Læs part 1 her! Som jeg skrev i part 1 – one year of travels, har år 2015 været et år, hvor jeg har rejst utrolig meget. For at reflektere lidt over året, syntes jeg, at det kunne være sjovt med et samlet indlæg om, hvor jeg har været henne.

ENGLISH: Read part 1 here! As I wrote in part one of one year of travels, what has been very essential for my year 2015 is traveling. I got to travel quite a lot and experience a lot of beautiful places, and to kind of reflect over my personal 2015, I am doing a recap on where I have traveled too. 

Silverstories New York City

New York City, May: Foråret kom til Berlin, og da det var tid til sommer, fløj vi til NYC. Her var hedebølge, og vi havde et par uger i Brooklyn i selskab med min kærestes hunde, familie og venner, var til et par fester, et bryllup i The Hamptons og nød generelt bare fantastiske New York. ENGLISH: Spring came to Berlin and before the Summer hit, I was off to NYC! My boyfriend got a bit homesick so we went to Brooklyn to stay in his apartment, see his dogs and family and just enjoy the city. NYC is always great! 

Mexico City silverstories

Panama-Mexico City and Rio that didn’t happen, June: Efter et par uger i New York, fandt min kæreste en morgen billige flybilletter til Brasilien. Han sagde, let’s go og jeg sagde why not. Så sad vi i en flyver på vej til Panama, hvor vi skulle mellemlande. Imidlertid skulle historien vise at ændre sig – vi blev meget forsinkede i Panama og måtte vente en dag med at flyve videre. Da vi endelig skulle videre, ville personalet ikke lade os komme afsted grundet nogle visaproblemer. Sørgeligt var det, men heldigvis lod flyselskabet os vælge en anden destination. Vi valgte Mexico City, hvilket viste sig også at være en absolut fantastisk by! ENGLISH: After a few weeks in NYC, my bf was on his laptop one morning when he saw an add for cheap flights to Brazil. He said lets go, I said why not. In the mean time – long story short, we had a layover in Panama, got very delayed, and the day after when we had to fly to Rio, Panama wouldn’t let us fly due to some visa issues… Luckily they let us chose another destination, and we picked Mexico City which turned out to be amazing! We both fell in love with that city and had a great couple of days there. 

Caroline solver new york city

New York City, June: Efter Mexico City fløj vi tilbage til New York, hvor vi igen havde en uges tid, inden vi måtte vende snuden mod Europa. Jeg fik besøg af en håndfuld venner fra folkeskolen, og vi havde den bedste tid sammen! ENGLISH: After a few days in Mexico City, we flew back to NYC. A few friends that I’ve known since I was eight y/o came to NYC and stayed with us and we had a great few days together. 

Corsica Caroline solver

Paris-Corsica-Paris, June: Vi fløj direkte fra NYC til Paris, for derefter at flyve til Corsica. Vi var, af nogle franske venner, inviteret til at tilbringe en uge i deres sommerhus, og det var en uge med lutter afslapning, strand, pool og sjov. Inden turen gik hjem til København, havde vi også nogle dage i Paris, og der er ikke meget at sige – Paris er altid en god ide! ENGLISH: From NYC we flew straight to Paris and from there to Corsica, a French island located close to Italy. We were invited to spend a week in a house with some of our French friends and it was a week of pure relaxation, beach, pool and fun. Before heading to Copenhagen we also had a few days in Paris, and Paris is always a good idea! 

copenhagen summer

Copenhagen, June: Jeg havde faktisk tænkt, at jeg ikke ville inkludere København i disse post, da jeg jo ret tit tager hjem på besøg, men denne tur er minde- og nævneværdig. Det var min kærestes anden tur til byen og vi tog afsted for at være med, da min bror blev student fra Christianshavns Gymnasium. Vi var i København næsten to uger, og det var fantastisk. ENGLISH: I actually chose not to include my trips to Copenhagen in 2015 as I tend to go home every few weeks to see friends and family, but this trip was special and mention-worthy, as it was my BF’s second time here and it was my brother’s graduation! We stayed for almost two weeks and enjoyed the Danish summer and it was simply great.

Det er dejligt at kunne kigge tilbage på mit år 2015 og konkludere, at det var et godt år, og ikke mindst fyldt med den masse dejlige oplevelser. Læs med om et par dage, hvor part tre – one year of travels er oppe, og læs part et her! 

English: It is nice to be able to look back on my year 2015 and realizing what a great year it was! Filled with travels and good memories. 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

en_USEnglish