One year of travels pt. 3

Det, der må siges at have domineret mit år 2015 i høj grad har været at rejse! Læs med her for at finde ud af, hvor jeg har rejst til i år 2015. Læs part et af one year of travels her, og part to af one year of travels her.

ENGLISH: What has dominated my personal year of ’15, has definitely been to travel! In order to sit back and reflect a little on the year that has passed, I decided to do a recap on all the places I’ve been. Read part 1 and part 2 of one year of travels here! Part 1, Part 2

Silverstories in Bali

Bali, July. Juli var måneden, hvor turen gik mod Bali. En af mine drømme-destinationer! Drømmen blev til virkelighed og alt hvad jeg havde håbet på og drømt om, gik i opfyldelse, for Bali var virkelig en drøm. (Drøm, much?!). ENGLISH: July was the month were Bali was up! One of my absolute dream destinations, and everything I’d ever heard about Bali was true. It was truly magnificent. We spent two weeks in Bali and its surrounding islands and had the time of our lives. Read my complete guide to Bali and its islands here.  

Silverstories in Barcelona

Spain (Mallorca, Valencia, Barcelona), August: Vi var i København, hvor jeg fik de dårlige nyheder om, at jeg ikke blev optaget på universitet. Derfor fandt jeg på at tage til Spanien, nu da jeg ikke havde noget andet bestemt at tage mig til. Vi var på Mallorca i 11 dage, hvor vi slappede af, spiste lækker mad og nød sommeren. Derefter tog vi en færge til Valencia, brugte to dage der, inden turen gik mod Barcelona, som igen ikke skuffede. Barcelona er og bliver en dejlig by! ENGLISH: We spent around two weeks in Copenhagen, and instead of going back to Berlin we figured why not go to Spain. I got rejected to attend university, so I didn’t really have anywhere to be, so Spain it was! We did almost nothing for 11 days in Mallorca, besides enjoying, eating and relaxing. After that we took a ferry to Valencia, stayed there for two days before moving on to Barcelona, which is a classic favorite city of mine. It didn’t disappoint me that time either. 

Silvestories in Prague

Prague, September: Nogle venner fra Berlin skulle til Prag, og da de spurgte, om vi ville med, var vi ikke lang tid om at sige ja. Vi havde desværre kun halvandet døgn i byen, og vejret var yderst dårligt, men jeg er nu stadig vild med Prag! Jeg må tilbage hurtigst muligt igen, byen ligger jo kun tre timers kørsel fra Berlin. ENGLISH: Some friends from Berlin were going to Prague for a weekend and invited us to join. We only had a day and a half there, and the weather wasn’t too good, but Prague was beautiful as always!

Silverstories in Thailand
Thailand and Cambodia, December-January ‘16: Et af årets absolutte højdepunkter og en tur min familie og jeg har planlagt i længere tid! Thailand og Cambodia er vilde og anderledes oplevelser, og jeg er heldig at have så dejlige forældre, der inviterer mig to uger til Asien for at holde ferie og fejre jul og nytår <3 ENGLISH: High light of the year and a trip my family and I had been planning for a very long time! Thailand and Cambodia are big experiences and I am so grateful and lucky to have such amazing parents who invite me to go away two weeks to celebrate Christmas and New Year’s in Asia! 

That was my year of travels – 14 countries, four continents, and a whole lot of flying! Hope you enjoyed, and I would love to hear what has dominated and influenced your 2015 and if you have traveled, where you have been? <3 Remember to check outPart 1 and Part 2 of one year of travels! 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

en_USEnglish