Ocean Blue – outfit

IMG_3445.JPG

IMG_3444.JPG

IMG_3446.JPG

IMG_3443.JPG

IMG_3442.JPG

IMG_3441.JPG

Lige en omgang outfit-billeder fra en meget kold lørdag i Berlin. Min veninde og jeg var på vej til brunch, da vi gik forbi denne væg og indså at det var vi nødt til at forevige, da ikke nok med at den var fin, så matchede den jo min nye Acne sweater helt perfekt! Sweateren er ny og købt af søde Signe. Den er blød og lækker, og især god i disse dage, hvor alt andet tøj end det sorte og grå, jeg normalt hopper i, når jeg står op om morgenen, der også er sort og grå, giver lidt glæde til en grå og kold januardag. Dog går det helt sikkert den rigtige vej – jeg lagde i dag kl. 16.14 mærke til, at det endnu var lyst uden for, og det gjorde mig virkelig glad! Better days are coming! Nyd jeres uge – det er mandag og jeg er på arbejde og en ny uge truer. Det er fashion week i Berlin, og jeg skal måske til et show i morgen. Mere om det, hvis det bliver til noget 😉

ENGLISH: Yep, it was very cold and not the most interesting outfit nor photos I have shown on this blog, but none the less it will have to do for now 😉 Light, weather and a lot of work are making it a little complicated to get good outfit photos at the moment. I am wearing my new Acne sweater that I got from sweet Signe, and it is just a great color, and what a nice coincidence that we happened to walk by this house facade that matched the sweater more than perfectly! 😉 It also feels good wearing something else than just black and grey which I really tend to do this time of the year. Well, it is definitely going the right way and today I noticed that it was 4.15 pm and the sun had not even gone down yet, and it solidation. Winter is passing and the warmer days are on their way!

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments

  • Caroline
   Author
   18. January 2016 / 21:19

   Thank you so much Carmen! xxx

en_USEnglish