Life is a beach

IMG_7492

IMG_7495

IMG_7490

IMG_7500

IMG_7509

IMG_7515

IMG_7532

IMG_7545

IMG_7690

IMG_7496

IMG_7689

På en mørk og ekstremt kold tirsdag aften, er der intet andet at gøre end at kigge Thailand-billeder igennem. Det gør jeg så og ønsker samtidig, at jeg befandt mig netop der, hvor billederne er taget – en varm og dejlig strand på en thailandsk ø. One can only wish, ikke? 😉 Disse billeder er taget på stranden på den meget lokale og endnu ikke så turistede ø ved navn Koh Yao Noi, hvor vi havde hele fire nætter, der bestod af ren afslapning og absolut intet at lave – på den gode måde!

Udover at Berlin er mere kold, end hvad godt er – vi taler -10 grader og gader der er belagt med sne og is, som gør byen til en ren skøjtebane, og også har betydet, at mit cykel-gear er frosset fast (yes, så jeg cykler rundt i et konstant første gear, og det går mildt sagt ret langsomt) sker der en masse spændende ting for tiden, hvilket gør, at dagene simpelthen går så hurtigt, og når jeg kommer hjem om aftenen, er jeg så smadret, at jeg falder i søvn nærmest på stedet. Denne morgen startede tidligt, i det at Berlin Fashion Week finder sted disse dage. Jeg var inviteret til Sadaks show, som startede allerede kl. 10, og min veninde og jeg besluttede os for at mødes tidligere for at spise morgenmad og drikke kaffe, inden mode-helvede gik løs. Det er altid så sjovt at være med til fashion week og være omringet af folk i vilde, kreative og smukke outfits. Især misunder/forundrer jeg mig over de piger, der i morges kom i en gruppe og alle bar sig ad med at være trukket i korte kjoler og nederdele, bare ben og tårnhøje stiletter. De så fantastiske ud, og jeg stod på den anden side med stor jakke, støvler og vanter og troede alligevel, at mine finger var ved at falde af, så koldt var det. Hvordan mon de bærer sig ad, tænker jeg…

ENGLISH: On a dark, very cold Tuesday night I am dreaming about going back to Thailand! I can’t believe these photos were only taken about two weeks ago… It seems like years! They were taken on beach on the very local and yet not-so-touristy island Koh Yao Noi, where we had four days of pure relaxation and absolutely nothing to do (besides going to the beach), and ahhh, it was just great, and as I wrote before, I would go back any second!

Besides Berlin being freeeezing cold with degrees hitting -10, I am busy with a lot of exciting things. This morning I met up with my friend to attend a runway show for the mens brand Sadak. Berlin Fashion Week is on, and it was great to start the day off with a scoop of fashion. The show was awesome, and it is so cool watching all the stylish people that are in town when fashion week is on. I also really admire the girls that are ice enough to show up with bare legs and sky high stilettos in this cold, I mean every street in Berlin is covered with ice! What you don’t do in the name of fashion 😉

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

en_USEnglish