Palm Trees in Thailand + an update

IMG_7553

IMG_7558

IMG_7580

IMG_7585

IMG_7571

IMG_7575

IMG_7587

IMG_7554

IMG_7555

IMG_7570

IMG_7577

IMG_7583

En lille update fra mig fra en stille og rolig fredag aften, som jeg tilbringer alene hjemme! Jeg er stadig bagud med en masse ting, det er stadig vinter og iskoldt i Berlin, og jeg drømmer stadig om at hoppe på en flyver tilbage til Thailand (altså, der sker sgu ikke det store her 😉 ) I dag havde jeg en fridag, solen skinnede og himlen var blå, og sad man indenfor lignede det faktisk, at det var sommer udenfor! Det kan man kun blive glad over. Jeg startede min fridag med brunch med to skønne veninder fra København, og efter brunch nød vi en halv times sol på et gadehjørne, imens vi meget nysgerrigt iagttog selvsamme gade, der blev brugt som kulisse for outfit-billeder for de utallige bloggeres, der er i byen grundet fashion week. Senere mødtes jeg med min kæreste og vi tog en tur på Hamburger Bahnhof, et moderne kunstmuseum i Berlin. Herefter blev jeg sådan rigtig middagstids-træt og da jeg kom hjem, sagde jeg til mig selv, at det eneste jeg altså ikke måtte, var at falde i søvn. Det skete selvfølgelig alligevel, og tre timer senere vågnede jeg op, fordi min arm sov og følte, at jeg var blevet kørt ned af en lastbil – den der følelse man altid får, når man vågner op fra en alt for lang middagslur, og det er som om, at man aldrig helt vågner op i hjernen efter det… Nu er det igen langt over sengetid og jeg krydser fingre for, at jeg kan falde i søvn, når jeg rammer dynerne om lidt.

Ellers står den på weekend fra min side af, dog med et par timers arbejde i morgen. Det gør heller ikke noget! Jeg har noget arbejde, et photoshoot, en middag med nogle venner, og så glæder jeg mig helt vildt til på søndag. Der kommer min gode veninde fra København nemlig til byen, og hun bliver her i hele 10 uger! Hun skal nemlig være praktikant i den virksomhed, jeg arbejder for (SOS the studio), og det bliver så fedt! Hvad er jeres planer for weekenden? <3

ENGLISH: Update from me sitting at home on a Friday night; I am still far behind on a lot, it is still freezing cold in Berlin, and I am still dreaming about going back to palm trees and Thailand. Not a lot has changed, since I last checked in 😉 I had a day off today and started it off with brunch with two friends from Copenhagen. Then I met up with my boyfriend to go to the modern art museum called Hamburger Bahnhof and it was great and weird. Back home I got really sleepy, but I told myself “no napping!” because I knew I wouldn’t be able to sleep later, and of course I fell asleep anyway and ended up napping for three whole hours. Napping is great but I am not a fan of the feeling you have when you wake up again and you feel like you were hit by a truck and like you are in some sort of coma not able to completely wake up again… This is me now, and I am sure than in about an hour when it is bedtime, I will be wide awake! Damn it 😉

This weekend is going to be great – I have some work to do, a dinner with friends, a photo shoot and then what I am most excited for is Sunday night! My good friend from Copenhagen will arrive to Berlin and the best part is that she will be staying for ten whole weeks, as she is doing an internship at the company I work for – SOS the studio! It is going to be so exciting to have her onboard! <3 What are you all doing this weekend?

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

en_USEnglish