Hackescher Markt, Berlin

Hackesher Markt Fashion Berlin

Hackesher Markt

Berlin fashion shoot Hackesher Markt

IMG_9336watermark

Isabel Marant bobby shoes

IMG_9342watermark

IMG_9345watermark

IMG_9358watermark

IMG_9364watermark

Hermed en omgang outfit-billeder på en grå mandag fra mig til jer. Billederne er egentlig rimelig gamle, men af ukendte årsager har jeg glemt at vise dem her på bloggen. De er taget af Carolin Kruse, og da vi mødtes var Berlin simpelthen så grå, at vi blev nødt til at søge tilflugt på Hackescher Markt togstation for at få billeder, der kunne bruges til noget… Heldigvis er Hackescher Markt en rimelig pæn station! I dag har jeg haft en lang dag med photoshoot for SOS the studio til deres kommende onlineshop, og jeg siger jer, at det bliver godt! Det var en sjov, men lang dag, så nu er jeg ellers den, der er på vej i seng! Dejlig mandag til jer <3

ENGLISH: Oooold, old photos that I again forgot to show you! I planned to meet up with the all time talented Carolin Kruse to shoot a few photos, but it was a classic Berlin-in-the-winter-time grey day and nothing worked, which is why the Hackescher Markt ended up being our location for the photos. Luckily it was one of the nice looking train stations in Berlin 😉 Today I had a long day full of shooting for the coming online store for SOS the studio, and I am telling you it will be great. The shoot went perfect and I will show you more photos tomorrow! Now it is time for bed as I another shooting day is ahead tomorrow. Have a great night! <3

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

en_USEnglish