Berlin Fashion Week – MBFWB

Silverstories at MBWFB

Berlin fashion week Caroline Sølver

IMG_3542

IMG_3544

For to uger siden sneede det i Berlin, vejret ramte minusgrader, og det var føltes ekstremt koldt omend meget smukt og klart. Det var også de dage, hvor Berlin Fashion Week fandt sted, og jeg var inviteret til at opleve SADAK tirsdag morgen på Berlins første modeuge-dag. Selvom showet kun indeholdt mandetøj, er der alligevel noget magisk ved at være med til et modeshow – stemningen, følelsen, menneskerne! Der er noget helt specielt og superhelte-agtigt over modefolk – det at de kan rende rundt i -11 grader i bare ben og stiletter, uden at falde og glide, når der ligger is og sne på jorden og endda formå stadig at se godt ud…. Jeg misunder dem!

Det er søndag aften og jeg sov til kl. 15.30 og vågnede op svært utilfreds, da jeg har et hav af ting, jeg havde planlagt at skulle nå i dag. Festen endte lidt for sent. Nå, jeg må have haft brug for søvnen. Min kæreste er i køkkenet og laver frisk pasta med rejer, og hvis vi orker, tager vi til yoga senere. Hvis ikke, bliver det bare en dejlig, klassisk hjemme-søndag, og det er nu også okay en gang i mellem.

ENGLISH: Two weeks ago it snowed in Berlin, the degrees hit minus, it was very cold, but beautiful. It was also the week of Berlin Fashion Week, and I was invited to attend the early morning show (10 am, hmmm…) with my friend Meredith. The show was Sadak, and even though it was men’s clothes, there is just something magical about attending a fashion show… The vibe, the people, the clothes. Fashion people are a kind of superhero people, as most of them are able to – even in -11 degrees celcius to wear bare legs and stilettos without falling on ice and snow and still look good. I envy them! 😉

It is Sunday night, and I slept til 3.30 pm today and woke up very unsatisfied as I had so much on my to-do-list for today… I guess the party ended a little too late last night, and on top of that my body probably needed sleep. My boyfriend is in the kitchen cooking fresh pasta and shrimps #boyfriendgoals and we are having a classic chill Sunday, which is definitely what we both needed.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

en_USEnglish