Saturday in Copenhagen

Marble Church Copenhagen

Jesus Caicedo Copenhagen

IMG_4442

IMG_4441

IMG_4438

IMG_4429

Harveys Copenhagen

Foderbrættet Copenhagen

Foderbraettet copenhagen

Engang i mellem er livet bare gennem-godt! Når man bruger tid med folk man elsker, og især en masse af dem på samme tid. Sådan var min lørdag i København. Jeg sov længe, endda alt for længe, spiste morgenmad med mine forældre i mit barndomshjem, og tog så bilen til Nørrebro. Jeg prøver at holde min kørsel ved lige, når jeg er hjemme i København og har adgang til en bil. Her mødte vi min bror, hans kæreste og min veninde og tog på Café Auto, hvor nogle spiste burger, andre drak kaffe og the, mens de sidste spiste kage. Derefter gik vi en lang tur på Assistens Kirkegård, hvor vi tilfældigt stødte ind i nogle gode venner. Dette sker alt for tit i København, og det er noget, jeg både elsker og hader ved byen (det kommer jo helt an på, HVEM man støder ind i, haha!), men her var det altså et dejligt tilfælde.

Efter gåturen havde min kæreste og jeg en time at slå ihjel inden vores bordreservationer, så vi besluttede os for at cruise lidt rundt i byen. På vores køretur gjorde vi stop ved Amalienborg (lidt turist har man vel lov at være – selv i egen by) og snappede et par billeder ude foran Marmorkirken, som aldrig skuffer! Vi nåede lige akkurat til Vesterbro for at være på Foderbrættet til vores reservationer, og alle mine venner havde sagt, at jeg virkelig var in for a treat, og de havde ret. FODERBRÆTTET VAR SÅ GODT, MADEN, DRINKSNE!!!!! Gourmet hotdogs med alt muligt lækkert fyld og tilbehør og NAM, det var så lækkert. Anbefalinger herfra, hvis I er lidt bagud ligesom mig og endnu ikke har været et smut forbi hotdog-himlen hos Foderbrættet! Eneste minus var at vi blev smidt væk fra bordet efter to timer, og at lyset vitterligt ikke var Instagram-venligt, så I må altså leve med et dårligt billede derfra…. 😉 Efter middag og lidt for mange drinks – what’s a girl to do, når der er to for ens pris? – smuttede vi til Kødbyen og hyggede i et par timer, inden det gamle ægtepar (min kæreste og jeg) var klar til at gå til køjs. Skøn dag i min skønne hjemby, og jeg er glad! Håber I også har haft en dejlig weekend!

ENGLISH: Oh, how life is simply great when you enjoy it with the people you love! And all of them at the same time! Saturday was one of those days. I slept in, woke up pass late, had breakfast and coffee with my parents, before taking the car to drive to Nørrebro to meet my brother and his girlfriend. We went to a nice cafe and had coffee, tea and lemonade, and my other friend came over. Then we went for a long walk through the city and randomly met some other friends (one of the things I love AND hate about Copenhagen – the city is so small that everyone knows everyone and you always run into people you know). Then my boyfriend and I had an hour to kill before our dinner reservations, so we took the car for a tourist ride around town and made a stop in front of the marble church to shoot the pictures shown above. You can say many things about Copenhagen, but it is mos def a beautiful city! We had dinner at Foderbrættet and it was beyond delicious! Gourmet hotdogs with all kinds of meat variations and toppings your heart could desire and happy hour two for one great drinks, so both our hearts and stomaches were happy. Only minus was the rather bad light that made it impossible to snap a good photo of the food. #firstworldproblems! After dinner the night was still young so we went over to Kødbyen (hippest spot in Copenhagen – the meatpacking district of CPH) and had wine and a good time with a friend of mine I have known for a really long time. Great Saturday! <3 I hope you spent your Saturday just as you wanted!

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

en_USEnglish