Hamburger Bahnhof – Modern art museum in Berlin and outfit

Berlin fashion blogger outfit

Berlin fashion blogger

Danish blogger girl

Hamburger Bahnhof Berlin Modern Art Museum

Hamburger Bahnhof Berlin

IMG_4499

IMG_4501

IMG_4502

IMG_4503

Silver stories blog outfit

Et par billeder fra da jeg var på Hamburger Bahnhof, et moderne kunstmuseum i Berlin.

Jeg er tilbage i Berlin efter en dejlig forlænget weekend i København, og de næste par dage står på en masse arbejde. På fredag har jeg min sidste eksamen, derefter en arbejdsdag OG lørdag morgen, før fanden får sko på, går turen til Rom, og jeg glææææææder mig! Til at opleve den evige by og spise en masse pizza, pasta og tiramisu og drikke italiensk kaffe på små, yndige caféer. DEJLIGT <3

ENGLISH: A few pictures from Hamburger Bahnhof Modern Art Museum in Berlin the other day. I went there with my art loving boyfriend and afterwards we had yummy Mexican street food. Today I am back in Berlin after a great weekend in Copenhagen. I just have four days filled with a lot of work, Friday my last exam and then I am off to Rome for four days, and I can’t wait <3

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments

 1. 9. February 2016 / 18:44

  Sikke nogle gode billeder – og det lyder nu ikke helt værst med en tur til Rom. Glæder mig til at se billeder fra din tur 🙂
  Hav en dejlig aften!
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  • Caroline
   Author
   9. February 2016 / 21:36

   Tusind tak, søde Nikki! Jeg glæder mig så meget til Rom!

en_USEnglish