Golden Hour in Thailand

IMG_7720

IMG_7721

IMG_7723

IMG_7726

IMG_7729

IMG_7734

IMG_7739

IMG_7745

IMG_7749

Golden hour – eller hedder det gylden time på dansk? Den tidspunkt på dagen, før solen går ned og lægger et gyldent, magisk skær over verden. Det oplevede vi her, vores sidste aften på Koh Yao Noi i Thailand, og alt var smukt. Min smukke familie på en smuk strand i smukke Thailand. Min brors kæreste tager til Thailand i morgen og bliver en hel måned, og det er lige før, at jeg ville give min højre arm for at være i hendes sko. Okay, måske ikke helt, men jeg vil i hvert fald rigtig gerne til Thailand igen! <3

ENGLISH: Golden hour in Koh Yao Noi in Thailand. Our last night in Thailand, at it was a magical one – I mean, look at that beach, that sunset and that family <3 My brother’s girlfriend is going to Thailand today and staying for a month and I begged her to take me in her suitcase and bring me. Okay, maybe not quite, but I would love to go back!

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

4 Comments

 1. 10. February 2016 / 20:07

  Virkelig lækre billeder! (: Får virkelig lyst til at rejse når jeg kigger på dem!

  • Caroline
   Author
   11. February 2016 / 15:36

   Tusind tak, samme her! Gad altså godt tilbage til Thailand 😉

  • Caroline
   Author
   11. February 2016 / 15:36

   Tusind tak! Det var sådan en skøn aften.

en_USEnglish