A great day

IMG_4610

IMG_4611

I dag er en god dag! Efter jeg kom tilbage fra København mandag aften, har der været fuld knald på. Både på arbejdet, at forberede et in store event vi holder om et par uger, men også fordi at jeg har skullet læse op til min sidste eksamen til eventkoordinator-grundforløbet. Jeg havde min mundtlige eksamen i morges kl. 9.30, og det gik super godt, og jeg er nu officielt færdig! Det har været spændende og lærerigt, men også utrolig hårdt at jonglere med fuldtidsstudie, fuldtidsjob (som ligger på 45+ timer om ugen i Tyskland), bloggen, kæreste og socialt liv, og det bliver virkelig rart at have lidt mere tid til andre ting. For eksempel noget træning, som er blevet mere end forsømt de sidste to måneder. Der er også noget meget tilfredstillende over at afslutte projekter, især dem man har brugt meget tid og energi på.

Nu har jeg nogle timers arbejde tilbage i butikken, og efter det drager et par venner og jeg mod min bekendtes mexicanske street food restaurant, der fejrer deres 1-års fødselsdag med gratis burritos, hvilket selvklart tegner godt. Jeg planlægger dog en early night, for jeg skal meget tidligt op. I morgen tidlig skal jeg stå klar klokken fem om morgenen, og en time senere sidder min kæreste og jeg i et fly på vej til Rom og skal bruge de næste fire dage i den evige by, og jeg GLÆDER mig. Det er skønt at blande hårdt arbejde og ren afslapning <3

ENGLISH: Today is a great day! This week was spent working on so many projects, but some of them are now coming to an end and there is nothing more satisfying that ending projects. This morning at 9.30 am I had my last oral exam, and I now finished the basic course as an event manager, and my exam went very well, so I am one happy girl! Now I have a few hours of work in the store, and then tonight I am going to my friend’s free burrito party, and obviously it will be great, simply because FREE burritos 😉 Tomorrow morning (very early – we are talking having to be in the airport at 5 am – damn you cheap airline companies) my boyfriend and I are flying to Rome for a little get a way, and I can’t wait! There are some sad news to our weekend in Rome, though, and that being that the world’s best restaurant in the eternal city is closed! The chef is away on holiday which is literally bad, but hopefully we will be able to find other good restaurants 😉

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

en_USEnglish