I have the best boyfriend in the world 
  

  

  

Denne tur til Rom var oprigtigt en gave, jeg gav min kæreste i fødselsdagsgave tilbage i start november. Jeg havde tegnet min egen flybillet, hvorpå der stod, at hans gave var en forlænget weekend til en storby i Europa, han endnu ikke havde besøgt. I månederne efter havde vi dog dårlig tur, så det var først her i februar, vi fandt tid til at tage afsted. Valget faldt på Rom, først og fremmest fordi min kæreste endnu ikke havde besøgt byen, og så fordi jeg i lang tid har plapret løs om verdens bedste restaurant, der findes i området Trastevere, men ogå fordi at Rom er en smuk by med så mange historiske sider, man skal opleve i hvert fald én gang i sit liv.

Et par dage før, vi tog afsted, fandt vi så ud af, at vi skulle være afsted over Valentine’s day, så det må siges at være perfekt timing – Rom er jo ikke Paris, men stadig en meget romantisk by, i hvert fald efter min mening.

Nå, som I nok har set på min Instagram, har vi boet på The Westin Excelsior, og på Valentine’s Day anbefalede hotellet os en restaurant, hvor maden (og vinen!) var Toscana-inspireret, og det taler jo lige til mit Toscana-hjerte. Vi delte en skøn flaske Chianti rødvin og fik dejlig mad. Et par timer senere tilbage på hotellet, åbnede jeg døren ind til vores værelse. Her fik jeg øje på noget meget rødt, der lå på gulvet…. En sti af røde rosen-blade, der førte til vores seng, hvorpå der var formet et stort hjerte ud af rosenblade. Det var lige til at få glædestårer i øjnene over. Sådan en fin overraskelse, sådan en dejlig kæreste jeg har mig, og sådan en sød måde at fejre Valentine’s day på <3

Gjorde I noget ud af dagen og har den overhovedet nogen betydning for jer? Jeg må sige, at I år faktisk er første gang, at jeg selv har fejret dagen.

ENGLISH: This trip was initially a birthday present for my boyfriend. On his birthday back in November, I made my own boarding card for him that contained a trip to a European city he hadn’t yet visited. As we both had quite a busy schedule for the months after November, it wasn’t until February we had time to do it. We chose to go to Rome, first of all because my boyfriend hadn’t been and of course, because it is an absolutely beautiful city with so much to offer. It was also perfect timing, as we found out a few days before leaving that we were going to be in Rome for Valentine’s – and what a perfect place to celebrate love! It might not be Paris, the city of love, but it is Rome, the eternal city, and isn’t that what we wish our love to be? 

Well, as you might have seen on my Instagram @carolinesoelver, we stayed at The Westin Excelsior, and the concierge made reservations on a cute, nearby Tuscan style restaurant. We had a nice dinner and shared a bottle of delicious Tuscan chianti red wine. A few hours later we made our way back to the hotel, and when I entered our hotel room, I saw something bright red on the floor. A trail of rose petals that led to the bed where a big heart of rose petals was made. It was so beautiful, such a surprise, especially for a girl like me who never really celebrated Valentine’s day before, but there is a first time for everything, and when in Rome, as I have to say when we are actually here 😉 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

en_USEnglish