To Rome with love part 2

  

  

Et par blandede bolsjer fra vores dage i Rom – nogle billeder fra vores vandren rundt som gode turister for at få set alle de spektakulære seværdigheder, Rom har at byde på! Vi var dog en smule uheldige, både det Sixtinske Kapel og Colosseum var lukket, da vi kom forbi, så min kæreste fik kun set begge udefra, men det er også okay. Det sidste billede er fra en café, hvor vi fik en skøn friskpresset juice og drinks. Caféen lå i Monti, som er Roms hipster-bydel, og jeg er lige nu på sagen om at sammensætte en guide til hipster-steder i Rom! Jeg er nu tilbage i Berlin, og jeg har en halv fridag. Jeg har indtil videre brugt den på en masse uglamourøse gøremål såsom rengøring og tøjvask. Jeg ønsker virkelig tit, at jeg var en person, der nød at gøre rent! Jeg er derimod en person, der hader rod men jeg hader også at gøre rent – ret stort dilemma, kan I tro!

ENGLISH: A few mixed photos from our days in Rome – a mix of being very good tourist, visiting all the main attractions such as the Vatican and the Colosseum, which was unfortunately closed when we got there! I’d been there before, but my boyfriend only got to see it from the outside, but that was also good enough. The last pictures is from a cafe we visited and had a yummy, fresh juice at. The cafe was located in Monti, the hipster area of Rome, and as we speak, I am on the case of writing a hipster spot guide for you guys on Rome! I am now back in Berlin and I have half a day off today – spent it blogging, cleaning the apartment and washing clothes! The glamorous life 😉

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments

 1. 21. February 2016 / 17:22

  Sikke nogle dejlige billeder – jeg SAVNER Rom. Specielt om vinteren, så har man det lidt mere for sig selv 😉

  • Caroline
   Author
   21. February 2016 / 22:47

   Tusind tak, hvor er du sød <3 Rom var skønt, og temperaturen var helt perfekt! Har selv været i Rom i sommermånederne før, men februar var oplagt at tage afsted i!

en_USEnglish