Event at SOS the studio

I går havde vi et event i butikken, SOS the studio, hvor jeg arbejder. Det gik intet mindre end fantastisk! Jeg kom til butikken i går morges, og vejret var så slemt – det regnede og blæste helt vildt, og jeg tænkte “åh nej”, det bliver et tomt event. Det viste sig dog at være helt forkert – butikken var proppet i hele åbningstiden med konstant kø til prøverummet, og vi var så glade! Min gode veninde, som jeg vidst ikke engang har introduceret på bloggen, havde arrangeret eventet. Vi kender hinanden fra gymnasiet i København, og hun er i Berlin i 10 uger for at være i praktik som multiemedie-designer hos SOS the studio, og jeg er så glad for at have hende hos mig i Berlin! <3 Vi pyntede butikken med de populære ballon-bogstaver, og selvfølgelig skulle vi også selv snappe et par billeder med de fotogene balloner!

Udover det skønne event i går, er der ikke meget nyt under solen her i Berlin, andet end jeg har travlt, og som altid er langt bagud med den evige to do liste… Jeg har et meget stort punkt på listen, hvilket hedder “studie-ansøgning”. Det er noget af en mundfuld, og den skal afleveres digitalt inden den 15. marts.

Jeg sidder netop og bruger min søndag på at gå i gang med at skaffe alt nødvendig dokumentation til min ansøgning, og det er helt vildt, hvad de kræver – kopi af flybilletter fx for at bevise, at man har rejst… Jeg har således tre år, der skal dokumenteres i form af dokumenter, flybilletter, anbefalinger osv! Noget af et projekt.

Derudover skal jeg senere til yoga med en veninde for første gang i over to måneder, og jeg glæder mig! Jeg drømmer om at komme i gang med en god træningsrutine igen – det gik så godt for mig i efteråret, og så fik jeg travlt med studie og arbejde, og træningen røg lidt i vasken. Nu er det nok, og jeg vil i gang igen! Wish me luck! 😉 Jeg håber I nyder jeres søndag uden for lange to do lister og forpligtelser. Det er vidst det, søndage er til for! <3

ENGLISH: Yesterday we had an event at SOS the studio, where I work – and it went amazing! I came to work Saturday morning, and it was raining like crazy, and I thought “oh no”, that due to the weather we wouldn’t have a good turn out, but little did I know – the event went so good, and the store was crowded for the whole event! My very close friend (in the picture – we had silver letter balloons, and naturally, we had to snap a few pictures), I didn’t even get to introduce yet on the blog – we know each other from high school in Copenhagen, and she is currently interning at SOS the  studio, and I am so happy to have her with me in Berlin! <3

Besides, there isn’t much to report from me right now. I have been busy working and as usually I am behind on my schedule again and the to-do list is long! This sunday I have no serious plans besides yoga, a cafe date with a friend, so I have been trying to go through the to do list. One of the tasks on it is a tough one – before March 15 I have to apply for university, and I have to write a pretty comprehensive application which has to contain proof of every experience I gained in the past three years in Berlin – including plane tickets to show that I travelled, signed documents from my previous work places, and recommendations, and to say the least, it is a pretty big mouthful.

And about yoga… In the fall I was doing so good with working out, getting my ass to different gyms and studios to work out. Then I started working more and also started my online study, and I slacked completely on the working out part. Since I now finished my study, I have more time, and the plan is to get back into a good routine with working out, starting today! I am excited for my first yoga class in more than two months, but less excited to see how my flexibility went away in the meantime…

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

en_USEnglish