Challenge of the week – time to work out

IMG_7775

En af de bloggere, jeg trofast tjekker ind hos og har gjort det længe, er Emily Salomon. For et par uger siden startede hun en ny indlæg-serie, der udkommer en gang om ugen, der indeholder en udfordring til hende selv, som hun skulle klare. Herfra har jeg fået inspiration til at lave min egen ugentlige udfordring, og it is on! Som jeg allerede nævnte i mit sidste indlæg, har jeg længde punket mig selv over, at jeg ikke har været til træning i over to måneder. Det er bare så svært at komme af sted, når man først er ude af den gode træningsrytme…

Denne uges udfordring er derfor oplagt – jeg skal træne igen! Og udfordringens kriterier går derfor ud på, at jeg skal træne mindst fire gange på en uge. Jeg kan allerede afsløre, at jeg i går kom afsted til en yoga-time, hvilket tæller med! Jeg vil på søndag lave en opsummering over, hvordan min uge er gået, og om jeg har klaret ugens udfordring, og på mandag bliver næste uges udfordring således røbet. Det kunne være sjovt hvis nogle af jer derude kunne tænke jer at hoppe med på mine udfordringer. Skriv gerne i kommentarfeltet og vær med! Kryds i det mindste fingre for mig og tjek ind på mandag og se, hvordan eller om jeg overhovedet har klaret det 😉

ENGLISH: One of my favorite bloggers started a new series on her blog a few weeks ago, and she has inspired me to do the same – a new series of posts on Silver Stories containing a new challenge every week. The week after I will recap how the week has been for me and if I managed my challenge. Let’s go! As I wrote in my last post I haven’t been working out for two months, and I am fed up with it – I wanna get back in the game, and also – the famous bikini season is just around the corner, which means it is definitely time to get that body toned up just a bit! It’s been a long and cold winter with far to much potatoing on the couch… 

This week’s challenge will therefore be…. dadadadaaaaam; getting back in a good workout routine. The criteria? Work out at least four times this week. And I can reveal that I made it to yoga yesterday, and that counts 😉 I will make a new challenge of the week on Sunday (I am as always a little behind with this one), and on Monday I will let you know how this week went, and if I reached the four workouts in one week. Wish me luck, and if any of you are up for joining me, please let me know how it is going for you in the comment section! <3 Ready, set, go! 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

en_USEnglish