Challenge of the week – how did it go?

Yogibar Berlin somuchmore
(Favorite yoga studio in Berlin. Remember you can get 25% off three months of membership with Somuchmore with the code: WW1SSTORIES)

Sidste uge introducerede jeg en ny serie på bloggen, der finder sted hver uge. Serien omhandler en række udfordringer, jeg vil give mig selv, så jeg kan blive bedre til at få gjort ting, jeg gerne vil, om det er at stå tidligere op om morgenen, spise sundere eller træne mere. Sidste uges udfordring handlede om, at jeg skulle tilbage i en god træningsrutine. I efteråret trænede jeg en del, og det gik rigtig godt indtil jeg i november startede studie og fik rigtig travlt. Det medførte, at jeg ikke kom afsted til træning i to måneder – INDTIL jeg i sidste uge udfordrede mig selv til at træne mindste fire gange på en uge for at få en god træningsrutine skudt i gang igen!

I dag er der så godt en uge, og jeg skal løfte sløret for, om jeg klarede udfordringen, eller om jeg måtte smide håndklædet i ringen.

Og… badadadaaaam – så klarede jeg at træne fire gange, selvom jeg især en gang havde meget svært ved at komme op af sengen, så tænkte jeg, at det gik simpelthen ikke, at jeg failede min første udfordring på bloggen, det ville simpelthen være for pinligt. Derfor trænede jeg:

Søndag: Hatha yoga med en veninde

Mandag: Bodyfit

Onsdag: Morgenyoga

Fredag: Bodyfit

Planen denne uge er selvklart at fortsætte det sunde mønster og forhåbentlig træne 3-5 gange. Jeg elsker yoga, men vil gerne træne lidt hårdere også for at komme tilbage til den gode form. Træner I, hvis ja, hvilken træningsform og hvor meget? God mandag <3

ENGLISH: Last week I introduced you to a new series taking place on Silverstories.dk. The series are about a weekly challenge I will give myself in order to do better in life in general and to challenge myself, which I really think is a healthy thing to do from time to time.

Last week’s challenge was about working out – in the post I explained that I haven’t been near any kind of gym or work out studio for two months and an end had to come to it! I needed to get back into a good work out routine, so the criteria for the challenge was to go to the gym at least four times in a week.

Today is the day where I can unveil that yes! – I managed to get my ass down to the gym four times, and it felt great. Yes, my body was in pain afterwards, but luckily the post pains from a work out are the good kind of pains. These are the work outs I did last week:

Sunday: Late night hatha yoga with a friend

Monday: Body fit

Wednesday: Morning yoga

Friday: Body fit

The plan this week is to continue with the good routine and hopefully get to work out 3-5 times. As much as I like yoga, I am not quite sure if I personally think that it counts as a work out. What do you guys think?

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

en_USEnglish