Lunch at Neni Berlin

IMG_5570.JPG

IMG_5572.JPG

IMG_5571.JPG

IMG_5573.JPG

Outfit Berlin blogger

I går spiste jeg frokost i den anden ende af byen, fra hvor jeg bor. Charlottenburg. Jeg kommer der ikke så tit, men når jeg en gang i mellem bevæger mig tværs gennem byen og over til Charlottenburg, føles det på mange måder som at være på mini-ferie. Charlottenburg er på mange måder så anderledes end det Berlin, jeg befærder mig i i min hverdag. Jeg spiste frokost på Neni Berlin, hvor jeg var for anden gang. Restauranten er smukt indrettet og ligger på 10. sal, så man kan nyde sin mad med en skøn udsigt over hele byen. Desværre er maden dog ikke helt så fantastisk som restauranten, men bestemt stadig et besøg værd 😉 Ellers ligger Monkey Bar også lige ved siden af Neni Berlin, så her kan man, samtidig med udsigten, nyde en drink.

ENGLISH: Pics from yesterday where I went to the other part of the city – Westberlin and had lunch at Neni Berlin, an absolutely gorgeous restaurant located on the 10th floor on top of 25h Hotel. I love the restaurant but I must admit that the view and the decoration are better than the food itself.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

en_USEnglish