Bocci 79 in Berlin

Så snart jeg opsnuser noget nyt og spændende i Berlin, kommer det på min to do liste og jeg prøver hurtigst muligt at komme af sted og se, hvad det nu handler om. Sådan var det med Bocci 79, da jeg i sidste uge så et smukt billede på Instagram taget her. Et par dage senere var jeg så på vej i toget fra Friedrichshain til Charlottenburg for at opleve Bocci 79 selv. Bocci er oprindeligt et lampe-mærke fra Canada, der for få måneder siden lejede sig ind i et gammelt courthouse (retsal, retsbygning?….). Her har de så åbnet showroom og art space, hvor publikum gratis kan komme og se de smukker lamper, der mest af alt ligner noget fra outer space. Smukt og drømmende er det, og i hvert fald et besøg værd!

Bocci 79
Gratis indgang, åben fra tirsdag-lørdag kl. 11-19
Adresse: Kantstraße 79, 10627 Berlin

_____________________________________________________

ENGLISH: Pictures from my visit to Bocci 79 art space in Charlottenburg. Bocci is a Canadian lamp brand that recently opened an art space and showroom in an old courthouse in Kantstraße. The showroom displays all of Bocci’s lamp in a very artistic way, it almost feel like you are in space. I can definitely recommend a trip to the showroom/art space in Charlottenburg.

Bocci 79
The entrance is free, and the space is open Tuesday-Saturday from 11-7pm.
Address: Kantstraße 79, 10627 Berlin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment

en_USEnglish