Trend report: t shirts with cute quotes and print

Asos t shirts with print1. White t shirt 2. Sweatshirt 3. Striped t shirt 4. Grey t shirt

En trend der helt klart er populær i modebilledet netop nu, er mærker på tøjet – om det er på jeans, collegejakker eller på t-shirts som ovenstående. Mærker er the shit lige nu! Derfor har jeg fundet en håndfuld fine t-shirts og en enkel sweatshirt til jer. På t-shirtsne står der henholdsvis “I’m weird”, “R U Mine?” og “I like you”, og på sweatshirten er der emoji-lignende burgere og drinks, og jeg synes, det er så kært! Hvad synes I om trenden?

_________________________________________________

ENGLISH: A trend that is definitely dominating the fashion right now is patches on everything – on jackets, jeans and here as shown, on t shirts. I like them a a alot, they add a little quirki, cute and funny detail to your outfit. I have found four different options from Asos – three t shirts and one sweatshirt. They are all budget friendly and say “I’m weird”, “I like you”, “R U mine?” and then there is the sweatshirt with the emoji looking patches and a burger on it. Do you like this trend?

Disclosure: This posts contains affiliate links.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments

 1. 6. March 2016 / 21:30

  Jeg har godt lagt mærke til den her trend og jeg er fan! Jeg synes simpelthen sådan noget er så sjovt, men nu er jeg jo også pigen der syr lapper på hendes udemærket fine jeans for at gøre dem lidt mindre “kedelige” 🙂

  http://www.moderngirl.dk

  • Caroline
   Author
   6. March 2016 / 22:27

   Jeg synes simpelthen også, at det er så fint! Og god ide med lapperne, det tror jeg, at jeg vil gøre med et par shorts til sommer!

en_USEnglish