My Berlin guidebook; Then we take Berlin

Then we take Berlin berlin guide

Big time teaser! Jeg har diskuteret lidt med mig selv, om jeg skulle vise jer min forside for bogen, før jeg egentlig officielt udgav den, og langt om længe blev det et ja – så her har I det! Min forside for Then we take Berlin, min personlige guidebog om Berlin, som mildt sagt har været noget af et projekt, byrde til tider, men selvfølgelig også en fantastisk oplevelse at skrive en bog, hvilket faktisk har været en drøm for mig, siden jeg var helt lille. Jeg har netop fået en mail fra UPS, der skriver, at min pakke med mine færdige bøger bør lande på min adresse i morgen, og jeg er så spændt! Jeg krydser dog også fingre for, at alt er som det skal være, og der ikke er gået noget galt i printet….

Hvad synes I om min forside? Folk der kender mig vil vide, at det lyserøde tema er lige i min ånd! Og forhåbentlig bliver mandlige læsere ikke helt afskrækket, for selvom min forside er lyserød, kan guidebogen stadig læses af mænd 😉

____________________________________________________

ENGLISH: Big, great news! I’ve been teasing about my Berlin guidebook Then we take Berlin for quite some months now, but now it is finally a reality! Today I am showing off a little teaser – here you have it. The front cover of my book made by talented Valerio, my graphic designer. I will start selling my book next week and will of course let you know when it is available! 😉

How do you like the front cover? Also a big thank you to my talented photographer and make up artist who made this front cover a reality <3

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

8 Comments

 1. Sam Smethurst
  8. March 2016 / 17:36

  This looks absolutely gorgeous! What a pretty cover, can’t wait to see some more!

  Sammy xo.

  http://www.littlefickle.com

  • Caroline
   Author
   8. March 2016 / 17:46

   Thank you so much for your opinion, I am so happy you like it <3

  • Caroline
   Author
   8. March 2016 / 22:23

   Tusind tak, det gør mig så glad <3 Stay tuned, link til køb af bogen kommer de næste par dage! Har du været i Berlin før? 🙂

 2. Olivia Maria
  8. March 2016 / 20:32

  Den er så sej

  • Caroline
   Author
   8. March 2016 / 22:23

   Ligesom dig <3 <3 <3

  • Caroline
   Author
   8. March 2016 / 22:23

   Tusind tusind tak <3 det gør mig så glad!

en_USEnglish