Going to London town

Sketch London

Pic source. I morgen tidlig – meget tidligt (damn you billige flybilletter) flyver min kæreste og jeg til London. En halv-spontan beslutning da jeg har fri i et par dage, og det passede os godt. Vi har fem dage – ud fredag morgen og hjem tirsdag aften. Jeg har været i London to gange før, sidste gang for knap tre år siden, så jeg glæder mig til at opleve den travle by igen. Derudover har jeg nogle venner, der bor i byen. Blandt andet en af mine ældste, tætteste veninder, og jeg glæder mig ustyrligt til at se hende og også til at have privat-guide på. Det er intet bedre end at opleve rejsedestinationer med en, der kender til byen og også kender til de rigtige steder. Vi har (som altid) ikke planlagt det store – spontanitet længe leve!!!, men vi skal bo i Shoreditch, som eftersigende er et meget hipt og ungt område, og så har jeg selv på min must do liste, at vi skal til five o’clock tea på Sketch. Den mest fantastiske, everything-is-pink-restaurant, som I ser ovenstående! Ser det ikke fantastisk ud?! Eller er det bare mig, der har en lyserød plet på hjernen?

Hvis I har tips og tricks til London, så skyd løs i kommentarfeltet! <3

________________________________________________

ENGLISH: Tomorrow very early as always (damn you cheap airline flights 😉 ) my boyfriend and I are off to London for a few days – actually we have five full days in London town! I have been to London twice before, but it will be the first time my bofriend visits the British capital. We have quite a few friends living there, one of them is my very close friend, and I am so excited to see them <3 We didn’t plan much yet, besides that we will be staying in Shoreditch, and then I really want to go to Sketch, (yep, that beautiful restaurant above shown in the picure for some real British 5 o’clock tea.

If you have any tips, tricks and recommendations for London, please hit me! <3

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments

 1. 10. March 2016 / 23:15

  Dejligt! Har selv boet i London, så I got tons! 😉 :

  – Sessions 58 i Shoreditch: den fedeste open mic session hver mandag. Mit absolutte YNDLINGSSTED i London!
  – Shoreditch generelt. Kan se, du skal bo der, så der kommer du nok til at hænge meget ud 🙂
  – Story Deli: byens bedste pizza!! Tæt på Brick Lane.
  – Marked på Brick Lane
  – Blomstermarked på Columbia Flower Road
  – Hackney Bureau – lækkert morgenmadsted
  – Broadway Market – marked hver lørdag. Rigtig hipster-hyggeligt. Tæt på Hackney Bureau
  – Tap Coffee
  – Look mom no hands – super fin og cool cafe/cykelhandler
  – Barbican Center – meget inspirerende museum
  – Five Guys – bedste kur mod tømmermændene!
  – Breakfast Club
  – Bageriet i Covent Garden – svensk bageri med byens bedste kanelbullar
  – V&A: smukt og oplevelsesværdigt museum
  – Genbrug: BLITZ, Rokit, Absolute Vintage

  • Caroline
   Author
   11. March 2016 / 12:31

   Søde Susanne, tusind tak for alle de fine tip!!!

en_USEnglish