What I have been up to lately

Danish fashion blogger in KEnsington London

Danish fashion blogger in London

DSCF9859

DSCF9864

DSCF9868

DSCF9875

DSCF9881

KENSINGTON HOUSES LONODN

Det er vist mere end på høje tid til en opdatering fra mig af. Jeg har ikke været den bedste blogger den sidste uge af den simple årsag, at jeg havde travlt. Ikke, at jeg ikke har det nu, men det må jeg vidst bare lære, at jeg er typen, der godt kan lide at have. Altså travlt! Jeg planlagde at skrive dette indlæg i torsdags. Så kom min veninde spontant på besøg fra København, og så blev det mandag. Bedre sent end aldrig!

Men hvad har jeg så fordrevet det sidste stykke tid med? 
>> Været fem dage i London med min kæreste. Vi kom hjem sent onsdag aften efter vi næsten missede vores fly fra London grundet mega security check i lufthavnen.
>> Været på Sketch, det over-instagrammede pink paradis i London – læs mere her!
>> I London spiste vi også middag på 39. etage og så solnedgang over London, som er en sindssygt stor by. Mere om det i et andet indlæg, snart!
>> Prøvet med træning og sund mad, men det er virkelig svært… Nogle tips til mig?
>> Bestilt billetter til København! Min fætter skal konfirmeres, og det skal jeg selvfølgelig ikke gå glip af.
>> Tilbage i Berlin fik jeg ENDELIG udgivet min bog og startet mit bogsalg. Det kører, og jeg er så glad og stolt. Bogen kan købes her!
>> Sendt min første omgang solgte bøger af sted til deres nye ejermand. Jeg krydser fingrer for, at de kan lide OG bruge bogen til at opleve noget nyt i Berlin.
>> Haft besøg fra to veninder fra København og en fra New York på besøg. Vi legede turister, spiste pasta, sushi og kage og drak selvfølgelig øl, som det hører sig til.
>> Er min vaskemaskine gået i stykker. Det skete helt pludseligt, og det er på nippet til at være tragisk. Jeg elsker min vaskemaskine – det er en gammel en af slagsen, der åbnes fra toppen. Sådan her. Der kan være vildt meget tøj i den, og den står pænt i køkkenet og ligner IKKE en vaskemaskine. Nu er den død, og det koster det dobbelte af, hvad jeg selv betalte for den, at få den repareret…. Hulk. Udover det, har vi tøj i hele lejligheden, for det får man, når man ikke kan vaske tøj i over to uger.
>> Derfor overvejer vi nu, om vi skal købe en ny, en brugt eller om vi skal slæbe alt tøjet ned på vaskeri ugentligt. Svært valg.
>> Denne uge hedder det arbejde til kl. 20 hver dag. Det regner og føles stadig minus-grade-koldt uden for, mens jeg husker Berlin som værende t-shirt vejr i marts. Sol og varme, hvor bliver I af?

___________________________________________________

ENGLISH:

>> Went to London together with my boyfriend. We spent five days in the fabulous city. We got back to Berlin Wednesday night and only by luck – we almost missed our flight due to mega security check in the airport.
>> In London we went to the over-instagrammed pink paradise Sketch. Read more here!
>> We also had dinner on the 39th floor and watched the sun go down over London, and it was beautiful. More about that dinner in another post soon.
>> Booked tickets to fly to Copenhagen in April. My cousin is having a big party, and of course I am going! 😉
>>Back home in Berlin I’ve tried with the whole working out and eating healthier, but it is, oh, so hard!
>> Back in Berlin I FINALLY published and began the selling og my Berlin guidebook, and I am so happy! The book can be purchased here.
>> In addition to that, I also sent off my first books that people bought, and I am so excited for them to receive it, and I really hope that they will like the book and find it useful for their next trip to Berlin.
>> Had friends visiting for the weekend – two from Copenhagen and one from New York. We had so much fun being tourists, eating loads of good food and drinking beer. Just how it is suppose to be.
>> In the meantime, my washing machine broke and it is a disaster! I have this really cool washing machine like this, and I love it because when you, like me, have your washing machine in the kitchen, you can’t really tell that it is a washing machine. It is now broken, and to fix it costs the double than what I initially paid for it myself…
>> That means that we are right now considering what to do. Buy a new washing machine, get this one fixed, buy a used washing machine or go to the laundromat once a week? Hmm….
>> This week is full of work till 8 pm every day. It rains and still feels freezing cold. As I remember Berlin from my other winters spent here, March is usually hot and t-shirt friendly, so I really don’t get what is going on. Sun and warmth where are you?!

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments

en_USEnglish