Challenge of the week – sugarfree

DSCF9810

DSCF9798

DSCF9797

DSCF9796

DSCF9795

DSCF9794
(Still recycling the pictures from London I still haven’t shown here <3 )

Kan I huske, da jeg for et par uger siden introducerede en ny serie på bloggen? En serie der indeholder en udfordring, jeg har en uge til at klare? Sidste gang handlede det om at komme tilbage i en god træningsrutine, og udfordringen gik på at træne mindst fire gange på en uge. Den klarede jeg på et hængende hår! Derfor tænkte jeg, at det nu var tid til endnu en omgang god udfordring. Denne uges udfordring er også i den sunde boldgade, og ideen kommer fra et interview jeg læste engang.

Interviewet handlede om en kvinde, der havde kroniske hovedpiner, og ingen læge havde formået at gøre hende fri for dem. Hun troede altså, at hun bare måtte leve med hovedpinerne, indtil hun en dag fandt på at kvitte sukker. Efter et par uger fandt hun ud af at ved at kvitte sukker, var hun også blevet kvit med sine hovedpiner! Det lyder ret fantastisk i mine ører – jeg lider nemlig også af hovedpiner. Jeg er lige nu på femte-dagen med konstant hovedpine, og for at sige det mildt, er det ikke spor sjovt. Jeg har heller aldrig lykkedes med at slippe af med dem, men jeg har heller aldrig prøvet at stoppe med at spise sukker. Derfor går denne uges udfordring ud på, at jeg skal minimere mit sukkerindtag. Jeg kender dog mig selv, og hvis jeg starter ud med at sige, at jeg overhovedet ikke må indtage sukker, er jeg dødsdømt fra starten af. Så det lader jeg vær med. Derimod hedder det, at jeg skal spise så lidt sukker som muligt. Næste uge vil jeg så vende tilbage med en opdatering på, hvordan jeg har det. Om hovedpinerne er blevet bedre og generelt, hvordan jeg har det, og hvordan min uge uden sukker har været!

Hvis I har lyst til at være med i min challenge, så skriv endelig en kommentar til dette blogindlæg. Så kan vi støtte og opmuntre hinanden og ikke mindst, dele erfaringer, når vi kommer ud på den anden side næste uge. Forhåbentlig helskindet 😉

___________________________________________________

ENGLISH: Remember a few weeks ago when I introduced a new series on the blog? A challenge of the week, which more means a challenge that takes place for one week. My last challenge was to work out at least four times in one week, and that went pretty successful! I am not back with a new challenge! This challenge of the week is time to get healthy – I am dealing a lot with headaches (right now I am on day five of having constant headaches, and not only does it hurt, it is also very frustrating!) I tried a lot, but no doctor has an answer or solution to my headaches.

This is where the challenge of the week plays a role – I once read an article about a woman who suffered chronic headaches. One day she tried to quit sugar, and something great happened! Her headaches disapperead together with the sugar that she wasn’t no longer consuming. That sounds pretty good in my ears, as I sometimes get to the point where I would do anything to get rid of the headaches – even quit sugar, which is a big deal to one like me that absolutely loves everything with sugar in it! Ok, so let’s get to it. The challenge of the week. I won’t be too hard on myself, because I already know that this project is doomed if I challenge myself to go completely sugar free for a whole week – we have an Easter dinner celebration on Sunday, and I already know that there will be cake… So the challenge of the week will be to minimize and limit my sugar intake as much as possible!

Next week I will check back in with an update of how my week went. Today counts, and as of now I didn’t eat any sugar, but I know that my boyfriend bought chocolate, so… please give me strength and wish me luck so I will stay sugar free at least for the first day of the challenge 😉 If you want to join me on the challenge, comment on this blog post and we can help and encourage each other in this challenge! Would be fun!

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

4 Comments

 1. 24. March 2016 / 10:06

  Prøv måske også at chelle om du mangler jern. Det er tit grund til hovedpiner. Vi er lige kommet tilbage fra Berlin. Besøgte sønnen som bor i Prenzlauer. Wow kan godt forstå din og hans begejstring for byen. Er allerede forelsket i den. Vi nåede en masse men lyder spændende med din nye bog til næste gang vi skal afsted. Tænkte på dig jeg gik forbi Happy Baristas 😉 Vi var på det lag for igen og ogen at spise på Voner kebab på Boxhagener Strasse. Vi er vegetarer of veganere i familien og har ALDRIG smagt bedre kebab. Har du været der? Lige så lækker til kødspisere. Og deres pomfrittes!!!!!!! God Påske. Kunne se at tyskerne er ret glade for den helligdag. Alle de flotte påsketing var overalt.

  • Caroline
   Author
   24. March 2016 / 18:24

   Hej Tina! Tusind tak for din søde kommentar, det vil jeg tjekke. Hvor skønt med påsketur i Berlin. Næste gang skal I prøve (ifølge mig) Berlins BEDSTE döner i Simon-Dach-Strasse, som også ligger i Friedrichshain. Den er også beskrevet i min bog 😉 God påske til dig også!

 2. Tina Liel
  24. March 2016 / 19:40

  Tak for tippet men den er nok ikke vegetar/veganer 😉 Den her hedder Vöner kebab he he. Men glæder mig til at se alle dine tips. Lækre sko du har fundet hos Asos!

  • Caroline
   Author
   26. March 2016 / 23:31

   Man kan godt få vegetar-optioner! Men nok ikke veganer, nej! 😉

en_USEnglish