I bought something for myself

Asos high heels pink tassel Asos tassel high heels

Monstera plant and high heels(Shoes from Asos)

Som et lille klap-på-skulderen for at jeg har udgivet min bog besluttede jeg mig for, at jeg fortjente en gave. Fra mig til mig. Det må man nemlig godt en gang i mellem! Jeg fandt derfor disse skønheder på Asos og tænkte, at dem måtte jeg have. De kom så med posten, og er endnu finere i virkeligheden. Win! Nu mangler jeg bare en god undskyldning til at tage dem på 😉

Det er endelig weekend, jeg har fri og er så klar til at nyde nogle fridage. Jeg har weekenden fyldt med planer, dog de dejlige af slagsen! I morgen skal jeg til et photoshoot, spise brunch med en veninde og i morgen aften mødes med et par venner til dinner and drinks. Hvad har I af planer for påskeweekenden?

________________________________________


ENGLISH:
As a little “you did good”-present for myself I recently bought these super cute pink tassel high heels from Asos. They arrived to my apartment and they are even better than expected! Now I just need a good excuse to wear them 😉 Ge

It is finally weekend, I am off and so ready to enjoy some time off, all though I have lots of plans. Tomorrow I have a photoshoot planned, brunch with a friend, and then dinner and drinks with great people from Berlin. What are your plans for the Easter weekend?

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment

en_USEnglish