Easter holiday

http://www.haircaptain.co.uk/hair-replacement-systems.html

Jeg nyder min påskeferie fuldt ud ved at gøre alle de ting i Berlin, jeg ikke plejer at bruge tid på. Fredag startede med lækker brunch med en veninde. Derefter mødtes jeg med Lena, der lagde make up og satte hår på mig til det photoshoot, jeg havde i fredags. Vi tog af sted til en smuk location i Prenzlauer Berg, og det gik godt. Jeg har ikke set billederne og resultatet endnu, men jeg glæder mig til at vise jer det på bloggen!

I går endte med at være en fantastisk dag, selvom jeg vågnede op med små-tømmermænd og uden planer. Jeg mødtes med nogle veninder, og vi gik en lang tur i en park, da vejret var fantastisk. Derefter besluttede vi os for at være endnu mere aktive og tog cyklen til Lichtenberg for at besøge Dong Xuan Center. En kombination af adskillige markedshaller, der sælger vietnamesisk guf – alt fra vinkekatte og falske blomster til lækkert plastik køkkengrej kan findes her, og det var så sjovt et sted. Jeg har planer om at skrive et seperat indlæg til bloggen om dette sted med flere billeder.

I dag har vi inviteret venner til påskebrunch i vores lejlighed, og de kommer snart, så nu er det tid for mig at stå op og gøre klar! Nyd jeres fridage <3

_________________________________________________

ENGLISH: Enjoying my Easter holiday off doing all the kind of fun things in Berlin I don’t usually have time to do. Friday I checked in saying I had brunch plans with a friend and later a photoshoot. Both went great, we had the best brunch at Datscha close to my apartment and and then I went back home to meet with Lena who does my lace wigs hair and make up. We headed to a gorgeous shooting location in Prenzlauer Berg and had a good time shooting.

Yesterday ended up being a very productive day all though I woke up with a bit of a hangover. The sun was shining and the weather was really amazing, so some friends and I decided that we had to enjoy it. We took a long walk in the park and then we decided to take the 20 minute bike ride to the Dong Xuan Center in Lichtenberg, a few Vietnamese halls filled up with everything your heart desires such as waving golden cats, fake flowers, plastic kitchen stuff and fantastic night gowns. It was such a funny place and I will do a seperate blog post about that place. Today we invited friends to over apartment for Easter brunch, so now it is time for me to get up and get ready for this brunch!

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

en_USEnglish