Jubel – Feine Patisserie, flowers and pictures

caroline-silverstories-berlin-irene-wissel-for-web (16 of 55)

caroline-silverstories-berlin-irene-wissel-for-web (18 of 55)

caroline-silverstories-berlin-irene-wissel-for-web (20 of 55)

caroline-silverstories-berlin-irene-wissel-for-web (27 of 55)

caroline-silverstories-berlin-irene-wissel-for-web (28 of 55)

caroline-silverstories-berlin-irene-wissel-for-web (31 of 55)

caroline-silverstories-berlin-irene-wissel-for-web (34 of 55)

caroline-silverstories-berlin-irene-wissel-for-web (35 of 55)

Irene Wissel Silver stories blog Berlin

caroline-silverstories-berlin-irene-wissel-for-web (14 of 55)

caroline-silverstories-berlin-irene-wissel-for-web (55 of 55)

IMG_6336

IMG_6351

Det tog under 24 timer for min søde fotograf Irene at redigere de billeder, vi tog i fredags, og derfor viser jeg jer allerede første runde i dag. Jeg tager en slapper i dag efter to meget begivenhedsrige dog succesfulde dage. I går havde vi gæster fra kl. 14 til kl. 23, og det var fantastisk, men det er også hårdt at være vært, og det kan jeg mærke i dag. Derfor bliver jeg hjemme og indhenter noget blog-arbejde, og senere står den på yoga med en veninde. Dejligt med en ekstra-søndag, hvis man havde sådan en hver uge 😉

Nå, sidespring, og tilbage til billederne igen. Kan I lide dem? De er taget hos Jubel – Feine Patisserie i Prenzlauer Berg. Et yndigt, lille konditori, der i lang tid har været på min to-do-i-Berlin-liste, og da Irene talte om denne slags photoshoot, tænkte jeg straks på, at Jubel ville være et oplagt sted for den slags. Jubel er åbnet af to dygtige kvinder, der især har talent inden for at kreere kager. Kagerne koster kun 2-4 euro, og de er i sig selv små kunstværker, og så smager de tilmed godt. Caféen er yndig, og man kan både sidde der og nyde kaffe og kage, eller man kan købe kagerne med hjem og lave kaffen selv. Klart en anbefaling værd, især hvis man er glad for kaffe og kage!

Jubel,
Hufelandstraße 10
10407 Berlin

__________________________________________________

ENGLISH: My photographer is so great. I thought I would have to wait at least a few days for her to edit and finish the pictures we took Friday, and next thing I know, an email pops in my inbox with the finished result of our photoshoot. Within 24 hours. That’s how I like it 😉 Irene has her own photography blog that you can check out here, and also make sure to check out my awesome hair and make up artist here. I am currently still in bed, we had a long day yesterday with our Easter Brunch and our guests ended up staying till late, so today I am tired and the apartment is a mess, but I have had the best Easter days ever, and the sun is finally shining in Berlin!

So, I tend to get side tracked – to go back to the pictures – do you like them? We went to Jubel – Feine Patisserie in Prenzlauer Berg. An adorable little cake patisserie that had been on my to go to list for a long time, and when Irene talked about a photoshoot in this style, I knew that Jubel would be a perfect spot to do it in. Jubel is opened by two women who are talented cake creators, and in their little cafe they sell the most beautiful cakes. The cafe is small but there is still enough space to sit down, and if not, you can also take the cake home with you. We tried the cheesecake variation and I can reveal, they don’t only look good, they also taste good! I will definitely go back to Jubel another time, because due to my non sugar eating week I only had one bite of the cake and had Irene and Lena share the rest. It was sad, but at least I am trying my best not to eat sugar 😉

Jubel,
Hufelandstraße 10
10407 Berlin

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

en_USEnglish