Stripes and denim

DSCF0453

DSCF0442

DSCF0440

DSCF0435

DSCF0427 DSCF0426

DSCF0425

DSCF0423

Det er tirsdag, og det føles som en vaskeægte mandag. Det regner (nærmere styrter ned), det er gråt og det er back to work efter fire dages påskefri, som fra min side virkelig blev nydt. Jeg brugte en masse tid med mine venner, og det var dejligt at have nogle dage fri uden de helt store planer. 

På billederne i dagens indlæg, som jeg faktisk tog sidste weekend, har jeg den søde t-shirt på, som jeg viste på bloggen fra nogle uger siden. Der står “I like you” på den, og den er ret fed som en hverdags-t-shirt. Den kan købes gennem dette link.

_____________________________________________

English: It is Tuesday and I am back at work after four days off. I enjoyed time in the sun with friends, parties and the easter brunch we hosted this Sunday at home. Now I am back at work and it is always a little tough getting back in the working game after a few weeks off. 

Today I am showing an outfit I actually wore last weekend, but didn’t get around to show you yet (they were shot with my friend’s camera, so now I finally got a hold of them). I am wearing the t shirt I blogged  about a few weeks back, and it is so cute! Find it through this link here. What about you guys, are you back at work or school again today? 

This post contains adlinks. 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments

  • Caroline
   Author
   30. March 2016 / 18:29

   Aww thank you so much, I am happy you like it! Same for you <3

en_USEnglish