SOS the studio – Berlin

SOS the studio Berlin

SOS the studio Mitte and prenzlauer berg berlin

SOS the studio Danish fashion berlin

SOS the studio fashion berlin

Det er ingen nyhed, at danskere elsker Berlin. Vi flytter hertil, lever her, bor her og starter virksomheder og projekter her. Så sent som i foråret åbnede et dansk ægtepar, begge arkitekter, en skøn café i bydelen Mitte ved navn East & Eden, og for bare et par måneder siden poppede to butikker op, også åbnet af et dansk ægtepar, hvori de sælger deres eget tøjmærke til piger og kvinder. Butikkerne og mærket hedder SOS the studio.

Den største af butikkerne ligger i Rosa-Luxemburg-Straße 2 i det skønne Hackescher Markt-shoppingområde, og den anden i Prenzlauer Berg lige ved Eberswalder Straße Station og Mauer Park, på Pappelallee 4. Man kan også shoppe online på www.sosthestudio.com.

Butikkerne der er indrettet utroligt smukt, stilrent og med et meget eksklusivt udtryk, sælger fine, enkle, skandinaviske basis-styles såsom kjoler, buksedragter, bukser og t-shirts og lædertasker, alle holdt i enkle farver som blå, grøn, sort, hvid, lyserød og grå. SOS the studio vil gerne give de styles til kunder, som man altid mangler i skabet og som alle kan bruge, og det må siges at være lykkedes. Priserne må produkterne hos SOS the studio må også siges at være sat, så alle kan være med, altså er de meget budget-venlige. Tjek SOS the studio ud her på deres forskellige sociale medier:

SOS the studio – www.sosthestudio.com
Instagram: @sosthestudio
Facebook: SOS the studio
Rosa-Luxemburg-Straße 2, 
Berlin

http://www.veryhair.com/weaves

Danish girls wearing SOS the studio

SOS the studio scandinavian fashion concept store berlin

SOS the studio fashion store berlin

English: There is nothing new to the fact that Danish people love Berlin. We move here, live here and open businesses here. This spring the great cafe on Torstraße called East & Eden was opened by a Danish architect couple, and just a few months ago, another Danish couple opened two stores in Berlin selling their own fashion label for girls and women called SOS the studio. This clothing brand also happens to be the place I go to work almost every day 😉

The biggest of the two stores is located in the nice shopping area around Hackescher Markt on Rosa-Luxemburg-Straße 2, and the other one in Prenzlauer Berg right by Eberswalder Straße Station and Mauer Park, on Pappelallee 4. The clothes can also be purchased through SOS the studio online shop.

The stores are decorated in a beautiful and very exclusive Scandinavian style, and they sell simple, basic and like wise Scandinavian style products in good quality such as dresses, jumpsuits, pants, t-shirts, and leather bags all kept in simple colors such as rosa, black, white, grey, navy and green. SOS the studio wants to be the place where girls and women can go to find that simple piece that their wardrobe is always lacking. Not to forget, although SOS the studio has great quality and styles and a very exclusive look, the prices are very budget friendly, which is almost the best of it all.

SOS the studio – www.sosthestudio.com
Instagram: @sosthestudio
Facebook: SOS the studio
Rosa-Luxemburg-Straße 2, 
Berlin

 

 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

en_USEnglish