10 random facts about me

caroline-silverstories-berlin-irene-wissel-for-web (37 of 55)

caroline-silverstories-berlin-irene-wissel-for-web (53 of 55)

caroline-silverstories-berlin-irene-wissel-for-web (48 of 55)

caroline-silverstories-berlin-irene-wissel-for-web (45 of 55)

caroline-silverstories-berlin-irene-wissel-for-web (42 of 55)

caroline-silverstories-berlin-irene-wissel-for-web (38 of 55)
(Pictures by Irene Wissel and make up and hair by Lena Golden)

Jeg har skrevet denne slags indlæg før, men det er alligevel ved at være noget tid siden. Jeg elsker selv at læse disse slags indlæg på andre blogs, så jeg tænkte, at det kunne være sjovt at gøre igen. Se tidligere indlæg her og her hvor min kæreste skrev 10 facts om mig. Og så lad os get to it – 10 facts om mig!

♥ Jeg er langt fra kræsen, faktisk er jeg så altædende, som noget kan være – der er dog to ting, jeg ikke kan få mig selv til at spise. Champignoner og smør. Hvorfor, ved jeg ikke!

♥ Jeg er meget utålmodig, og hvis ting ikke virker for mig, kan jeg gå helt i spåner og flippe helt ud. Et meget umodent og ucharmerende træk, I know!

♥ Jeg fryser altid og mine hænder og fødder er altid kolde, så jeg har uldsokker på det meste af året.

♥ Jeg elsker hunde så meget, at jeg stopper op for at hilse på næsten alle hunde, jeg møder på min vej. Hjemme i København har jeg en hund, en Petit Basset ved navn Carla. Hun er 11 år gammel og den bedste hund i verden!

♥ Jeg sover gerne 12 timer hver nat, hvis jeg ikke bliver vækket. Det er ret pres!

♥ Jeg er meget social, men jeg har også brug for min tid alene. Det er sådan jeg lader op.

♥ I gymnasiet fandt jeg pludselig ud af, at jeg havde taget en del på. For meget fest, for meget slik og for meget natmad efter byture havde sat sine spor. Jeg tabte kiloene igen uden at gå på en egentlig kur, men ved at tænke mere over, hvad jeg puttede i munden.

♥ Jeg har et utal af kælenavne – det sker, når man er fra en familie, der giver et utal af kælenavne. Linus, Caro, Coco, Cirkeline og Plinius bare for at nævne et par stykker.

♥ Jeg spiser selleri og gulerødder hver dag, og min kæreste kalder mig for en kanin.

♥ Nu når vi er ved mad-snakken, så er det meget sjældent, at jeg laver mad selv derhjemme. Det interesserer mig ikke, det er tidskrævende, og jeg er bare ikke fan.

_______________________________________

English: I’ve done these kinds of posts before, but I still love to read these posts on other blogs, so I thought, why not do another one? 10 random facts about me! See older posts here and here where my boyfriend spills 10 facts about me. Ok, so ready, set, go! 10 random facts about me.

♥ I love food and I am not picky with it at all – there are only two things I really can’t eat. Mushrooms and butter!

♥ I am really impatient, and that especially shows if I can’t make things work (electronics for example). I get really mad and upset. Very embarrassing and not charming, I know!

♥ I am (for unknown reasons) always cold and especially my feet and hands are always like ice, which means I wear wool socks most of the year.

♥ I love dogs so much that I literally stop to say hello to every dog I see in the streets. In Copenhagen I also have a dog, a Petit Basset named Carla. She is 11 years old and I love and miss her.

♥ I am likely to sleep 12 hours per night if nothing or no one wakes me up.

♥ I am very social, but alone time is also key for me. That is how I charge and reload my batteries.

♥ In high school I suddenly found out that I gained quite a lot of weight. Too much partying, to much fast food and too much candy had left their mark on my body. I managed to lose them again without going on an actual diet but just being more conscious about what I ate.

♥ I have countless nicknames. My family has a habit of creating nicknames and many of them. Just to mention a few of mine; Coco, Linus og Cirkeline.

♥ I eat carrots and celery every day and my boyfriend calls me a rabbit.

♥ When speaking about food – I almost never cook at home myself. I am not good at it, I don’t enjoy it and it doesn’t interest me. Luckily my boyfriend is a great cook!

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

en_USEnglish