Biking around Hamburg

DSCF0677

DSCF0678

DSCF0680

DSCF0683

DSCF0684

DSCF0688

DSCF0694

DSCF0695

Næsten friske billeder fra min tur til Hamborg. Vi stoppede på denne meget fotogene bro i HafenCity for at forevige denne dag, som vi bruget med vores også fotogene cykler, som vi gratis kunne låne fra vores hotel – 25hours Hotel Altes Hafenamt. At cykle rundt i Hamborg, var klart den bedste måde at opleve byen på. I dag er det søndag, og der står vaskeægte søndags-hygge på menuen. Jeg har fri efter at have arbejdet hele lørdag, og jeg planlægger at bruge dagen på at tage til blomstermarked, drikke en rigtig god kop kaffe med et dertilhørende lækkert stykke kage, og måske møde noget familie, der er i Berlin på weekendtur. Hvad er jeres planer for i dag?

________________________________________

English: Almost fresh pictures from my trip to Hamburg, cruising around the city with the beautiful bikes we were able to use for free from the hotel we stayed at – 25hours Hotel Altes Hafenamt. Aren’t they cool? We had such a good time biking around Hamburg, and biking to explore the city is definitely recommendable. Today it is Sunday, and I am off after spending all of Saturday working. I am planning to go to a flower market, get a good cup of coffee and a piece of cake at a nice cafe, and then maybe, I am meeting up with some Family that are in Berlin on a weekend trip. What are your plans for today? Happy Sunday!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

3 Comments

  • Caroline
   Author
   18. April 2016 / 13:10

   Tusind tak! <3 Ja, det er simpelthen bare en fantastisk by, jeg elsker alle kanalerne <3

en_USEnglish