Live from Copenhagen

Fars dreng morgenmad

Copenhagen Nyhavn

Direkte live fra København, har I mig! Godmorgen alle <3 Jeg er ikke sikker på, om jeg fik nævnt, at turen gik mod København denne weekend. Ikke desto mindre stod jeg op kl. 5 om morgenen i går for at nå en tidlig flyver nordpå. Landede kl. 8 og kl. 9 mødtes jeg med min barndomsveninde på Nørreport og vi spiste lækker morgenmad og snakkede (der er meget, der skal indhentes, når man ikke har set hinanden i fem måneder!). Selvfølgelig var jeg træt, men da jeg endnu mere træt lagde hovedet på puden i går aftes, havde jeg haft den længste og bedste dag og fået set så mange venner og familie allerede – på bare en dag. Jeg har nemlig ikke været i København i tre måneder!

Nu skal jeg overstå noget oversættelses-arbejde og så skal jeg gøre mig klar – min fætter skal nemlig konfirmeres! Min kæreste (der er fra New York) er også inviteret, og det bliver interessant for ham at opleve sin første danske konfirmationsfest! Hav en dejlig solskinshelligdag <3

_________________________________________

English: Straight from CPH! Good morning guys <3 I am not sure if I told you that I was going to Copenhagen this weekend, but none the less, did I wake up at 5 am yesterday to go to the airport and fly to Copenhagen. At 9 am I met with my childhood friend at the city center to have breakfast. Admitted, I was a little tired, but when I fell asleep last night, it felt like I have had the best and longest day ever because I had been up so early and done so many things. First I had a yummy breakfast with one friend. Then went home to see my dog. Biked to meet another friend for limonade. Went home to see my mom who got back from work. Went shopping. Made dinner. Had family dinner + my brother and uncle from Switzerland came. Such a great and accomplished day, and it felt so good seeing everyone after not being in Copenhagen for three months!

Now I have some translation work to do before I am getting ready. We are going to a big family party all day today, it is a bank holiday in Denmark! Have a great, sunny Friday <3

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments

  • Caroline
   Author
   25. April 2016 / 9:07

   Tusind tak søde Nikki, jeg håber også du har haft en dejlig bededagsferie <3

en_USEnglish