A mixed girl – Jane König jewelry

Jane König jewelry

Jane König jewelry from Copenhagen

Jeg er en ret så glad og heldig pige her for tiden. Denne følelse blev understreget lige lidt mere, da jeg den anden dag spiste middag med PR-pigerne fra Jane König, der var på pressetur i Berlin. Ikke nok med at vi havde en skøn middag med gode snakke og lækker mad, så fik jeg endda også de smukkeste smykker med mig hjem. Nemlig de smukkeste guld hoops, et par diamantøreringe, et par en love letter halskæde og et smukt skrue-armbånd. Vi havde en sjov samtale, da pigerne spurgte mig i en blanding af forundring og fortvivlelse; “jamen, hvad er du så, når du kan lide alle disse smykker? En guld, sølv eller oxideret pige?!”. Jeg tænkte kort over det, og svarede så, at jeg vidst nok bare godt kunne lide smykker. Haha! Hvad farve smykker bruger I? Blander I, eller holder I jer til en slags?

Jeg er så glad for mine nye smykker, og jeg tænker, at de skal hjælpe mig til at være bedre til generelt at gå med flere smykker og ikke mindst at skifte mine smykker lidt mere ud. Her er armbåndet altså godt, især til dovne piger som mig. Det er sådan et, der bare sidder. Det er smukt, det passer til alting, og man behøver ikke at tage det på og af. Det sidder bare. Love Letter halskæden er også så fin, og jeg tænker, at den ville være en super gaveidé, da man selv kan customize den og sætte de love letters på, som man synes passer, om det er symboler eller bogstaver, og om de skal gives til en, der kan lide guld, sølv, oxideret eller rose gold 😉

Tak Jane König, jeg er så glad for mine fine smykker <3

__________________________________________

English: I am pretty lucky and happy at the moment, and this feeling was just emphasized when I had dinner in Berlin with the PR-girls from the Danish jewelry brand Jane König the other day.  Not only did we have a nice dinner and a really good time with good talks, I also left with four new pieces of jewelry. Two pair of earrings and these with diamonds, a love letter necklace and a gold bracelet. We had a funny conversations when the girls asked me “so what are you? A gold, silver or oxidized girl?”. I thought about it for a brief moment and my answer was “I don’t know! I guess I just like jewelry”, and that is my answer 😉 So now, over to you! Interrogation. What are you? Gold or silver fans?

I am so happy for my new jewelry, and especially the bracelet I have been wearing constantly. It is so simple, yet beautiful and goes well with everything, and best of it all – it is just “there”. No need to take it on or off, says the lazy girl aka me. 😉 The necklace is also a perfect gift idea for someone you care about, as it can be customized with what love letters you decide. The love letters come in different colors and with different symbols or letters and can be combined however you want them.

Thank you so much Jane König <3

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

9 Comments

 1. 22. April 2016 / 20:40

  Sikke nogle smukke smykker! Jeg går helst med guld eller oxideret, så jeg er også lidt en blanding 🙂
  God aften til dig!
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  • Caroline
   Author
   25. April 2016 / 9:07

   Så er du jo ligesom mig 😉 Jeg elsker også smykker, så har ikke lyst til at “skære ned” ved kun at bruge en farve! 😉 Tusind tak <3

  • Caroline
   Author
   25. April 2016 / 9:07

   Tusind tusind tak, jeg er simpelthen også så glad for dem <3

 2. 25. April 2016 / 16:26

  Less is more <3 jeg er vild med smykkerne. Går næsten udelukkende med guld og er særlig vild med Carré Copenhagens smykker 🙂

  • Caroline
   Author
   26. April 2016 / 13:09

   Tak, jeg er også så glad for dem <3 Jeg synes også, at Carré er så fint, jeg havde især mange smykker derfra, da jeg var yngre!

  • Caroline
   Author
   26. April 2016 / 15:16

   Tak, søde Pernille!

en_USEnglish