How to get the smoothest legs

silverstories-bikini

IMG_7486

So guys, this one will be in Danish only, but it is a post descriping the natural hair lace wigs removal from WÅX, a Danish company that makes 100% natural hair removal only consisting of sugar, honey and lemon. You can read more about it here.

___________________________

For et par uger siden drak jeg kaffe med en af mine gode veninder. Som det sker med ens gode veninder, faldt snakken på alt mellem himmel og jord. Et af de emner, vi kom ind på, var hårfjerning. Og I er jo alle sammen mine onlineveninder, så nu siger jeg det bare. Jeg er heldig, at jeg har lyse hår på benene, så det er altså kun, når jeg skal have bare ben i offentligheden, at jeg (engang i mellem, når jeg orker det) barberer ben. Jeg skærer mig altid, det er irriterende og tidskrævende OG så vokser hårene sgu ud inden for noget, der føles som sekunder. Jeg er ikke fan. Efter jeg havde brokket mig over hvor hårdt det er at barbere ben, spurgte min veninde, hvorfor jeg ikke bare brugte andre metoder såsom voksning. Men – det gør jo ondt, tænkte jeg. Et par uger efter kom der et fint sæt fra WÅX ind af døren – det produkt min veninde havde beskrevet i vores samtale omkring voksning af benene.

Så måtte jeg jo springe ud i at vokse mine ben, og så endda selv! Jeg var spændt på at prøve WÅX. Først og fremmest var produkterne bare mega pæne. Jeg er ret ukritisk med mine produkter, så længe de er pæne. Men WÅX skulle vise sig at kunne mere end bare være pæne og lækre i indpakningen. Jeg kunne læse mig til, at WÅX er et 100% naturligt produkt. Det vil sige, at selve voksen, man skal have på benet er lavet af honning, sukker og citron – og absolut intet andet. Det dufter himmelsk, og så kan du jo smage på det, hvis du har lyst. Det er generelt en ret god tommelfingerregel, at ting man putter på kroppen skal kunne spises. 😉 Jeg er også vild med ideen om ikke at tilføre unødvendig kemi på min hud. Sammensætningen af honning, sukker og citron er både effektivt for voksning samt skånsomt for huden, der godt kan blive ret irriteret af voksning.

Begyndersættet, som jeg fik fra WÅX indeholder en heater, en cartridge og strips lavet af bomuld. Jeg må indrømme, at sættet lige stod en uge i min lejlighed og ventede fint på, at jeg tog mig sammen for at prøve det – bevares, jeg har jo ikke vokset ben før! Det viste sig at være let som en leg, da jeg først gik i gang. Jeg læste vejledningen – der stod, at jeg skulle cartridgen i heateren, der skulle sættes i stik og varmes op i to minutter. Bagefter tog jeg cartridgen ud af heateren, og den er udstyret med en smart rulle, så jeg simpelthen bare kunne rulle voksen ud på benet. For at vokse sit ben ruller man bare en omgang fra cartridgen på benet og lægger efterfølgende en bomuldstrip på selvsamme sted. Den skal sidde godt fast. Når du er sikker på, at stripsen sidder godt fast, så tager du fat i sden og hiver den af hurtigt – mod hårenes retning. Ovenstående forsætter du med, indtil du har fjernet alle dine hår fra benet. Og bevares, det er ikke smertefrit, men det er til gengæld en smerte, jeg sagtens kunne holde ud! Især når man gør det selv, så er smerten bare lidt anderledes, hvis I kan følge mig.

WÅX kan klart anbefales – det er et 100% naturligt og kemifrit, det dufter godt. Det holder også dine ben fri for hår i langt længere tid, end en barbering gør. Sidst men ikke mindst, føles det bare fantastisk at forkæle sig selv med lækre (og naturlige!) produkter, der giver lækre, bløde ben. WÅX kan købes på deres egen hjemmeside, hvor du også kan finde mere information om produktet.

Find WÅX’ hjemmeside her og følg dem på Facebook her.

Disclaimer: begyndersættet fra WÅX er modtaget som en gave. Dette indlæg er udelukkende en beskrivelse af mine egne holdninger.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

en_USEnglish