Coffee with Sandra Willer – interview

Interview with Sandra Willer

ENGLISH: Today, I am introducing something new on the blog. A series of interviews with my favorite Danish bloggers. The first one is an interview with Sandra Willer from Blog By Sandra. Not only is she beautiful. She is also one of the coolest 20-year old’s that I know. Besides from being a very successful blogger, she has also launched her own underwear collection all while staying true to herself and her beliefs. I met Sandra for the first time in Berlin last year. Now that I am back in Copenhagen, we have stayed in contact.

In this interview, Sandra gives her best advice on how to be happy in a relationship, how she would spend a million and where she would move if she had to move to another country. Happy read! Please use translate to see the whole interview.

_________________________________

DANSK: Det er tid til noget helt nyt her på bloggen. Jeg har nemlig arrangeret en række interviews med nogle af mine absolut yndlingsbloggere fra Danmark. Det første interview er med Sandra Willer fra Blog By Sandra. Jeg har inviteret Sandra til en virtuel kop kaffe, hvor jeg vil udfritte hende om hendes dybeste og mørkeste hemmeligheder.

Jeg mødte Sandra for første gang i Berlin for lidt over et år siden, da jeg boede i byen. Nu er jeg tilbage i København og vi har genoptaget kontakten, og det er så hyggeligt. Sandra er en af de sejeste 20-årige, jeg kender. Udover at drive en succesfuld blog, samtidig med at hun formår at navigere branchen med sine ben solidt plantet på jorden, så har hun designet sin egen undertøjskollektion. Inden længe kommer der endda endnu en undertøjs- og badetøjslinje fra Sandra. Jeg glæder mig helt vildt til at se, hvad hun har fundet på denne gang.

Mens vi venter på og glæder os til at se Sandras anden kollektion, kan I passende nyde hende I dette interview. Jeg har stillet spørgsmål til lidt forskelligt, blandt andet Sandras råd til et godt forhold, hvor hun ville flytte hen, hvis hun skulle flytte til udlandet og hvad hun ville bruge en million kroner på. Læs med her:

Hvad elsker du allermest ved dit liv og job som selvstændig? 
Jeg elsker fleksibiliteten og muligheden for at planlægge min egen dag. Det kræver dog også en vis portion selvdisciplin at få det gjort, men det har jeg heldigvis og derfor fungerer det sindssygt godt for mig. Friheden i at kunne holde fri en Onsdag morgen og gå en tur på Strøget med Frederik, hvis han også har fri er fantastisk! Eller hvis jeg har mavekramper og PMS, så bare at kunne tage den hjemmefra og ikke skulle udenfor en dør. Dét sætter jeg også stor pris på hehe.

Hvorfor tror du, at du er så succesfuld med din blog og alt, hvad der hører til? 
Ja, det er egentlig et godt spørgsmål. Jeg har efterhånden mødt rigtig mange seje, dygtige og succesfulde bloggere både i DK og fra verdenen over. Dét alle har til fælles er at de kommer fra et oprigtig sted af passion og interesse for det. Jeg husker tydeligt selv hvordan jeg blev oppe sent for at nå og redigere billeder efter jeg var blevet færdig med lektierne, og nu får jeg så lov til at lave det fuld tid.

Man er også nødt til at kunne give lidt af sig selv, og være klar på at være personlig. Det er sådan man opnår kontakt til læserne, og det er i min optik vigtigt for at være en succesfuld blogger. Det ved jeg også fra dem jeg følger selv; man vil gerne ind under huden på dem.

Hvad er nøglen til et godt forhold? 
Jeg tror at det er vigtigt at give plads til hinanden. Det har selv været lidt en “struggle” for mig nogle gange, da mit forhold fylder sindssyg meget i mit liv. Og de første 6-12 måneder har man altså bare ondt i maven når den anden part er ude i byen fx, og det handler ikke om man ikke stoler på den person, men bare om at man ville ønske de brugte hvert eneste sekund sammen med én. Nu har jeg lært at det er rigtig vigtigt at lave ting for sig, og sørge for at den anden part ved man støtter dem i det. Ellers bliver det sådan lidt “Mice & Men” hvor kærligheden kvæler. Udover det tror jeg også det er ret vigtigt at man er på vej samme sted hen. Ikke fordi jeg siger man skal slå sig ned og KUN være sammen med én man ser sig selv få børn og være sammen med forevigt, men det er vigtigt at der er balance i tingene og man har nogenlunde ens ønsker og værdier for fremtiden.

Klager du, hvis du ikke er tilfreds med maden på en restaurant, eller der eksempelvis er hår i maden? 
NEJ. Jeg kan slet ikke sådan noget. Jeg er på mange områder sindssygt konfliktsky, og i sådan en situation vil det højst sandsynligt være mig der ender med at undskylde haha! Det er faktisk noget jeg arbejder på, fordi jeg er nødt til at være lidt mere konsekvent og sige fra, ellers tror folk jo de kan slippe af sted med hvad som helst 😉

Er du typen, der altid har en million tabs åbne på din computer eller åbner du dem, færdiggør dem og lukker dem straks igen?
Jeg har altid 1000 tabs, tusind røde notifikationer overalt og pop up vinduer om ting der skal opdateres. Et sandt kaos!

Multitasking eller singletasking?
Hmm, det er ret forskelligt. Jeg kan godt lide at fokusere på det jeg laver, men som regel ender jeg med at multitaske anyway. 

Hvor ville du flytte hen, hvis du skulle bo et år i udlandet? 
London eller Barcelona.

Hvad får dig til at føle, at du bliver uretfærdigt behandlet?
Sure mennesker. Jeg gør næsten altid en pointe ud af at efterlade mine omgivelser med et smil (med mindre jeg har en VIRKELIG dårlig dag), og så hader jeg uforskammethed og negativ energi.

Hvordan var du i gymnasiet?
Forvirret!!! En stræber at heart, men så hen af 2.G gik der rigtig meget fest i den, og så hen af 3.G gik der RIGTIG meget blog i den, og så var jeg lige pludselig færdig. Jeg jonglerede gymnasiet samtidig med (lidt for mange?!) drenge, bloggen og drukture. Jeg havde dog verdens dejligste “nørdeklasse”, som jeg virkelig følte mig tryg og glad i. Men udover det er jeg faktisk slet ikke på holdet af mennesker der siger “gymnasiet var den dejligste tid i mit liv”. Jeg tror jeg har bedre år i vente, end dem.

Er du et a- eller b-menneske? Og hvad tid står du op? 
A-menneske. Jeg står som regel op kl 7. Her i de mørke måneder har jeg tit sovet til kl. 8 og så bare rykket min dag en time, men nu hvor de begynder at lysne op er jeg kommet tilbage i min sædvanlige rytme. Jeg sover som regel altid ud, og har et stærkt indre ur, så selv hvis jeg har stilt et ur, vågner jeg som regel 5-10 minutter før. Jeg tror det er fordi jeg i 1. & 2.G pendlede til og fra København, og skulle med toget halv 7. Togene kørte kun 1-2 gange i timen, så hvis jeg ikke nåede toget var jeg bare på røven. Det har givet mig en ret god tidsfornemmelse, samt evne til at distribuere min tid og være realistisk omkring hvad jeg kan nå.

Hvornår bliver du sur på dig selv? 
Når jeg er distræt. Jeg er sådan en, der altid lige skal presse alle mulige weird situationer jeg udemærket godt ved kan ende galt. Balancerer en skål fuldt med havregryn, eller en kop te på en pude i sofaen, eller rækker ind efter olien bagerst i skabet, selvom jeg godt ved jeg vælter 3 krydderier ned, i det jeg hiver frem. Nogle gange er det som om, min hjerne bare slår fra og ikke konsekvensberegner haha. Jeg spilder rigtig meget, banker tit mit hoved ind i ting og glemmer kortet til mit kamera..

Hvilken egenskab er du glad for ved dig selv? 
Min stædighed og ambition. It’s a blessing and a curse. Jeg er enormt stædig, og hvis jeg går igang med et nyt projekt fokuserer jeg 100% på det, og giver alt hvad jeg har. Jeg er til gengæld også stædig i den forstand, at jeg har svært ved at give mig i en diskussion, også hvis jeg godt kan se det bagefter, hehe. 

Og hvad er en ting ved dig selv, der irriterer dig? 
(Samme som ovenstående, hehe)

Er du introvert eller ekstrovert? 
Jeg vil kalde mig selv en social introvert. Jeg kan rigtig godt lide mennesker, men kun når jeg er i stødet til det. Jeg har et højt behov for alene tid, og kan godt gå flere dage uden at være social for eksempel på ferier. Jeg har det rigtig godt og oplader helt sikkert i mit eget selskab, og hvis jeg har haft en meget social uge, bliver jeg også tit nødt til at aflyse ting. Ellers koger det over for mig, og jeg bliver energiforladt. Til gengæld elsker jeg at møde nye mennesker når jeg så endelig gør det, og vil altid gerne snakke når folk approacher mig. Jeg tror det handler om at jeg giver meget af mig selv når jeg er social, og derfor skal genoplades ved at være alene.

Er du en god veninde?
Det håber jeg! Jeg gør mit bedste for at være der for mine veninder, holde styr på hvad der sker i deres liv og sende en tanke afsted i travle perioder.

Hvad ville du gøre, hvis du vandt en million? 
Tjaaa, med mine præferencer inden for tasker, går der jo kun til et par stykker på en million 😉 Ej for sjov, jeg tror jeg ville investere dem i en fælles lejlighed til Frederik & jeg.

Hvad vil du gerne nå at opleve inden for det næste år? 
At rejse til Bali, og skrive en bog. Bali napper jeg på næste fredag, så jeg er godt på vej.

Hvad er det bedste råd, du vil give videre til andre?
Vær glad for den du er – du bliver aldrig en anden 😉

Lad mig rigtig gerne vide, hvis I har nogle ønsker om, hvem jeg skal interviewe. Læs også Sandras interview med mig på hendes blog her.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

6 Comments

en_USEnglish