INTERVIEW AND COFFEE TALK WITH BLOGGER CHRISTINE DELMAR

Interview med Christine delmar

ENGLISH (DANISH VERSION BELOW): I am still doing my “virtual coffee talks and interviews with cool, Danish #girlbosses, entrepreneurs, and bloggers. This Thursday it is time for Christine Delmar. She recently started her blog but has already gotten quite a lot of success and exposure.

This spring she has been on Danish TV once a week as she has participated in a TV show with her boyfriend called The Settlers. In this show, we follow four couples that are each given a brand new house. This house they all have to rebuild, remodel and redecorate. Throughout the different episodes, they are given different challenges. The winner of the best house gets to keep the house. On Christine’s blog, you can see more of her and her boyfriend and their cool house. They are so creative and came up with many cool solutions for the house.

Today, I am bringing an interview I did with Christine. She answers how she met Mikkel and what time she gets up in the morning. Please use Google Translate to translate the interview.

SEE ALSO: INTERVIEW WITH SANDRA WILLER & INTERVIEW WITH LAURA LUNDSGAARD

___________________________________

DANSK: Jeg kører stadig mine “virtuelle coffee talks” med en masse seje entrepenøre og bloggere, og i dag er det tid til Christine Delmar. Christine har for nylig startet sin egen blog, hun allerede har masser succes med. Grunden til dette er delvist, at Christine i foråret har været på TV2 en gang om ugen grundet hendes og kæresten Mikkels medvirken i programmet “Nybyggerne”.

Jeg faldt over Christine på Instagram, hvor hun dagligt deler ud af sit liv i form af billeder af hende og Mikkels seje hus og indretning samt kreative løsninger på indretning samt billeder af hendes fine tøjsstil. Derudover vvirker Christine til at være sprudlende af energi og et meget positivt og rart menneske.

Nedenstående er et interview med Christine. Her svarer hun på, hvor hun mødte Mikkel, hvad tid hun står op om morgenen og meget mere.

LÆS OGSÅ: INTERVIEW MED SANDRA WILLER & INTERVIEW MED LAURA LUNDSGAARD

Hvad laver du til hverdag?
Til hverdag er jeg kreativ konsulent på freelancebasis, og så arbejder jeg frivilligt hos The Back to Life Project, hvor jeg hjælper med alt muligt. Det er et socialt iværsætteri, som hjælper mennesker med fysiske skader tilbage til livet. Lige nu er jeg ved at arrangere en velgørenhedskoncert til Maj.  Og så driver jeg selvfølgelig min nyopstartede blog 🙂

Hvordan har du og Mikkel mødt hinanden? 
Vi mødtes her i Aalborg en aften i byen, hvor han var hjemme fra Sønderborg (han spillede håndbold i Sønderjyske), og jeg læste på universitet her i Aalborg. 

Hvorfor meldte I jer til Nybyggerne? 
Vi meldte os til Nybyggerne for at få et projekt sammen. Vores forhold blomstrer altid, når vi har noget at give os til sammen. Det var en form for ferie – en oplevelse, man ikke kan købe sig til. Og så passede formatet bare perfekt til os, nu hvor vi gerne ville finde noget andet (større) at bo i her i Aalborg. Og fordi rent tidsmæssigt var optagelsesperioden også på et rigtig godt tidspunkt, som gjorde, at vi begge kunne deltage uden problemer. 

Hvad var det bedste og det værste ved at være med i Nybyggerne? 
Det bedste var, at man får 300.000 til at indfri sine drømme for og midler, som vi aldrig har haft før til at prøve idéer af. Det værste var mangel på mad og søvn. Det var seriøst det hårdeste, jeg nogensinde har prøvet. 

Klager du, hvis du ikke er tilfreds med maden på en restaurant, eller der eksempelvis er hår i maden? 
Nej, det kunne jeg aldrig finde på. Jeg er totalt konfliktsky. Har jeg haft en dårlig oplevelse, kommer jeg nok bare ikke igen og tager det som oplevelse i stedet. 

Er du typen, der altid har en million tabs åbne på din computer eller åbner du dem, færdiggør dem og lukker dem straks igen?
Jeg er ret god til at begynde noget og afsluttet det – helst med det samme. 

Hvor ville du flytte hen, hvis du skulle bo et år i udlandet? 
Det skulle uden tvivl være til Fransk Polynesien. 

Hvad ville du gøre, hvis du vandt en million? 
Så ville jeg købe en båd og tage ud og sejle. 

Er du et a- eller b-menneske? Og hvad tid står du op? 
Jeg er et b-menneske. Med stort b. Der er ikke noget værre end at stå tidligt op. Specielt om vinteren. Det kan virkelig præge mit humør, hvis jeg ikke får nok antal timer om natten. Gud vide, hvordan vi kom igennem Nybyggerne i højt humør 😉 

Hvilken egenskab er du glad for ved dig selv? 
At jeg er ekstremt følsom – og har nemt ved at relatere og møde andre mennesker. 

Og hvad er en ting ved dig selv, der irriterer dig? 
At jeg er ekstremt følsom – jeg kan tit tage alt for meget ind og tænke lidt for meget over tingene. 

Hvad vil du gerne nå at opleve inden for det næste år? 
Jeg vil gerne rejse, og så håber jeg at opleve, at jeg står op hver morgen til et job, jeg brænder for. 

Hvad får dig til at føle, at du bliver uretfærdigt behandlet?
Der skal generelt ikke meget til, før jeg føler mig uretfærdigt behandlet. Jeg har virkelig et stærkt retfærdighedsgen – mest professionelt. Jeg lader gerne andre få det største stykke kage 😉 

Hvornår bliver du sur på dig selv? 
Nogle gange kan jeg godt tale, før jeg tænker. Det er ikke altid lige hensigtsmæssigt. 

Hvad er det sjoveste, du har oplevet for nylig? 
Jeg fik en besked på Facebook fra en lille pige som fulgte med i Nybyggerne. Hun ville bare gerne vide, hvis jeg skulle have en hund, hvilken det så skulle være. Efter jeg fortalte hende, at jeg altid har ønsket mig en Engelsk Bulldog, skrev hun at det var ærgerligt, for hun havde 20 cockerspanieler og ville egentlig bare gerne høre, om jeg synes, det var en god hund. Så er vi også blevet inviteret til Lolland til kaffe, hvor vi har fået billeder af sølvbryllup osv. Det er virkelig hyggeligt og fantastisk, at så mange forskellige mennesker har taget sig tid til at skrive en besked til os 🙂

Hvad er det bedste råd, du vil give videre til andre? 
Gør mere af det der gør dig glad, og grib de chancer som du får. 

Tak til søde Christine for at være med i et interview på Silver Stories. <3 Læs Christines blog her og følg hende på Instagram her.

 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment

en_USEnglish