This happened a year ago… #3

ENGLISH (DANISH VERSION BELOW) It is the beginning of may and that means it is time for a new “looking back” post. This time I am looking back at May in 2016. Looking at my pictures shows that the sun was shining all the time. I spent two weeks in the Dominican Republic with 30-35 degrees. The rest of the month, I spent in Berlin which was hot and sunny as well. Being in Copenhagen, where it is still only around 10-13 degrees these days definitely makes me miss Berlin and the Caribbean. This is what happened a year ago:

SEE ALSO: THIS IS WHAT HAPPENED A YEAR AGO #1 & THIS IS WHAT HAPPENED A YEAR AGO #2

________________________

DANSK: Endelig står der maj-måned på kalenderen, og imens jeg håber på, at de varmere grader snart titter frem, så tager jeg et tilbageblik på, hvad jeg lavede i maj sidste år. Efter billederne at dømme, var maj en varm måned. Først var jeg to uger i den Dominikanske Republik med 30-35 grader. Resten af måneden var jeg i Berlin, som også var varm og bød på grillaftener, svømmeture og solbadning.  Så mærker jeg altså for good, at jeg nu bor i Danmark, der bare ikke tager prisen som et varmt sted. Nok om det. Her er nogle billeder af, hvad jeg lavede sidste år:

LÆS OGSÅ: THIS IS WHAT HAPPENED A YEAR AGO #1 & THIS IS WHAT HAPPENED A YEAR AGO #2
 

I went on two week trip to The Dominican Republic with my boyfriend. Jeg tog på ferie til den Dominikanske Republic. Der var dømt pina coladas, palmetræer og bounty-strand.

Although I am actually not the biggest water/beach person, we spent a lot of time here. I mean, how could you not?! Selvom jeg faktisk ikke er så meget til strand, så brugte vi en hel masse tid her. How could you not!?

After a few days it got a little too boring with the beach for my taste. We rented a car and our roadtrip began. We drove around the whole island and slept at different hotels for the night. Inde for et par dage blev det dog for meget strand og for lidt aktivitet til min smag. Derfor lejede vi en bil og tog på roadtrip i klassisk forstand. Vi kørte det meste af øen rundt, og det var så sjovt.

We also drove to Santo Domingo, the capital. I especially liked the historic center. Vi besøgte også hovedstaden Santo Domingo. Især den historiske bydel var flot.

And another great experience. Visiting Playa Grande Beach Club. It was so beautiful. Og en anden smuk oplevelse: da vi besøgte Playa Grande Beach Club, et af de mest gennemførte steder, jeg nogensinde har set. Jeg var parat til at flytte ind. Se flere billeder her.

After two amazing weeks, a long flight and some jetlag, I was back in Berlin. The cherry trees had sprung and I did a photoshoot with Ira. Efter to skønne uger, en lang flyvetur og noget jetlag, var jeg tilbage i Berlin. Her var kirsebærtræerne sprunget ud, og jeg tog billeder med Ira.

Luckily the weather was also amazing in Berlin. We had countless great times with friends – here we are having a bbq night at my friend’s awesome rooftop. Heldigvis var vejret i Berlin også skønt, så sommeren startede og jeg hyggede med venner. Her på min ven Jakobs rooftop i Berlin.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

en_USEnglish