Copenhagen guide: Five spots you have to try this Summer

Copenhagen guide: Five spots you have to try this summer

ENGLISH (DANISH VERSION BELOW) Summer is here! Not that it feels like it at all with non-stop rain and 15 degrees in Copenhagen. I digress. In connection to (the missing) summer, I have written an article for the CBS Wire, an online magazine at Copenhagen Business School. It is titled “Five spots you have to try this Summer in Copenhagen”, and you can find it by clicking right here.

Over the summer I will write articles for CBS Wire on a freelance basis. I still write for Nyibyen, and last week I also got a new job writing for Spiir. All very exciting!

SEE ALSO: 100 THINGS YOU HAVE TO TRY IN COPENHAGEN & GREAT, CHEAP BRUNCH AT BARYL 

_______________________________________

DANSK: Sommeren har ramt København! Eller det troede vi i hvert fald… De sidste par dage har det ikke set så godt ud, men vi kan håbe lidt endnu. De studerende er gået på laaaang sommerferie, og i den anledning har jeg skrevet en artikel for CBS Wire, CBS’ uafhængige onlineblad. Det hedder “Five spots you have to try this Summer in Copenhagen.” Jeg tipper til lidt blandet landhandel, og det eneste der mangler nu, er så bare at solen kigger forbi. Vi krydser fingre!

LÆS OGSÅ: 100 TING DU SKAL PRØVE I KØBENHAVN & BRUNCH HOS BARYL CAFÈ

Henover sommeren kommer jeg til at skrive en håndfuld artikler for CBS Wire. Det glæder jeg mig til. Jeg skriver også stadig for Nyibyen, og sidste uge fik jeg også et job som skribent på Spiir og deres blog. Tjek det ud! Jeg er i hvert fald rigtig glad for de forskellige freelance-gigs såvel som arbejde.

 

 

 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

3 Comments

 1. 3. July 2017 / 5:52

  Wonderful presentation and suggestions! I would love to visit Copenhagen, is already on my travel bucket list.
  Helene // Beautiful Is My Attire

  • Caroline
   Author
   3. July 2017 / 13:05

   Thank you so much! Copenhagen is great, you should definitely visit one day 🙂

en_USEnglish