Interview and coffee talk with Michelle from Stonemuse

Interview med Michelle fra Stonemuse

ENGLISH (DANISH VERSION BELOW) Thursday is here and you know what that means! It is time for another coffee talk and interview with Michelle from Stonemuse. I’ve been reading Michelle’s Stonemuse blog for several years and I love how she constantly comes up with new ways of writing blog posts that are different from most other blogs.

She has great taste, she loves coffee and she watches a lot of TV shows. How can you not like this girl and her blog? I know I do! I’ve asked Michelle to answer a few quick questions. Find out how she gets through a tough day, how she works and what she dreams about. Please use Translate to read the interview in English <3

SEE ALSO: INTERVIEW MED SANDRA WILLERLAURA LUNDSGAARDCHRISTINE DELMAR & CECILIE SLEMMING, ANNA HOLMTOFT, KAROLINE FRA HVIDKAFFE, FREDERIKKE EGEL & ALBERTE WHITTA

___________________________________

DANSK: Det er torsdag, og det betyder, at det er tid til en kop virtuel kaffe og en snak med en #girlboss. Denne gang har jeg hevet fat i Michelle fra Aarhus, der blogger på Stonemuse. Jeg har fulgt Stonemuse i maaaange år, og Michelle er dygtig til at skrive blogindlæg, der skiller sig ud fra mængden. Eksempler er Stonemuses temaer, såsom “seriesøndag” og humoristiske indlæg som “5 ting bloggere gør (som er virkeligt irriterende)“.

Udover at drive fede Stonemuse, er Michelle vild med kaffe, mad og tv-serier, og så har hun mega god smag. Jeg har stillet et par hurtige spørgsmål. Læs dem herunder og find ud af hvordan Stonemuse-bloggeren kommer gennem en øv-dag, hvordan hun arbejder, og hvad hun går og drømmer om <3

LÆS OGSÅ: INTERVIEW MED SANDRA WILLERLAURA LUNDSGAARDCHRISTINE DELMAR & CECILIE SLEMMING, ANNA HOLMTOFT, KAROLINE FRA HVIDKAFFE, FREDERIKKE EGEL & ALBERTE WHITTA

Hvordan formår du at jonglere forskellige jobs, din blog og dit privatliv?
Det ved jeg egentligt ikke. Det lykkedes bare på en eller anden måde, selvom jeg ville ØNSKE at jeg var mere produktiv i dagstimerne, så jeg ikke sidder og arbejder om aftenen. Lige det med balance synes jeg, er ret svært. 

Hvad gør du, når du har en rigtig øv-dag?
Heldigvis har jeg ikke så mange af dem, men når jeg har dem, så trækker jeg stikket fuldstændigt. Ingen sociale medier, intet kreativt og så gør jeg bare rent. Det lyder måske mærkeligt, men har jeg en øv-dag, så er det ofte fordi roder derhjemme eller noget andet som generer mig i hjemmet. Jeg svarer kun på de vigtigste mails og så forsøger jeg at gå tidligt i seng, så jeg er klar til en ny dag, dagen efter. Forhåbentligt med bedre humør!

Lever du dit drømmeliv? Hvis ikke, hvad drømmer du så mere om?
Ja og nej. Jeg elsker den frihed jeg har, men jeg ville gerne ’noget mere’. Jeg ved ikke helt hvad det er, men jeg vil bare gerne noget mere. Og så vil jeg selvfølgelig gerne rejse endnu mere end jeg gør nu.

Klager du, hvis du ikke er tilfreds med maden på en restaurant, eller der eksempelvis er hår i maden?
Det kommer nok lidt an på mit humør. Ej, jeg brokker mig gerne, især, når det kommer til mad.

Er du typen, der altid har en million tabs åbne på din computer eller åbner du dem, færdiggør dem og lukker dem straks igen?
I wish… Har altid 1000 faner åbne, men jeg ville ønske at jeg ikke havde. Det er det der med produktiviteten igen. 

Multitasking eller singletasking?
Multi! Desvære, he he.

Hvor ville du flytte hen, hvis du skulle bo et år i udlandet?
Den er faktisk nem. Jeg elsker Japan og kunne sagtens se mig selv bo i Tokyo. Fantastisk mad, menneskerne er rolige og respektfulde og så er de bare så langt fremme, når det kommer til teknologi. Det er bare så pokkers langt væk!

Hvad får dig til at føle, at du bliver uretfærdigt behandlet?
Hmm, det må være når min mening eller idé ikke bliver taget seriøst. 

Hvordan var du i gymnasiet?
Jeg var en dårlig elev, og jeg fik verdens dårligste karakterer. Jeg hadede at gå i skole, og jeg synes at lærerne, i hvert fald dem på min skole, var de værste mennesker i hele verdenen. Det er først nu, at jeg synes at det er ‘okay’ ikke at tage en uddannelse, så det har jeg bare droppet fuldstændig. Jeg mødte Andreas, min kæreste i 2.g, så mine tanker var lidt et andet sted i gymnasiet og jeg var nok hende, som ikke rigtigt kunne finde ud af, hvor jeg lige passede ind. 

Er du et a- eller b-menneske? Og hvad tid står du op?
En god blanding! Vågner ved 7-tiden, men det kræver ALT i min krop at stå op, selvom jeg glæder mig til at komme igang med dagen. Jeg elsker sgu bare at sove.

Hvornår bliver du sur på dig selv?
Når jeg ikke når alt det jeg gerne vil. Jeg bliver let distraheret. 

Hvilken egenskab er du glad for ved dig selv?
At jeg er god til at komme på ideer og ser en mulighed i alt. Der er så mange ting, som jeg gerne vil, så jeg elsker at jeg altid er fyld med ideer. Alt er muligt. 

Og hvad er en ting ved dig selv, der irriterer dig?
At jeg ikke er produktiv nok og så irriterer det mig, at jeg elsker at sove. 

Er du introvert eller ekstrovert?
Introvert, i nogle situationer. 

Er du en god veninde?
Ja, det vil jeg mene. Men jeg er meget kritisk, når det kommer til dem, som jeg omgiver mig med. Jeg stiller meget høje krav, for jeg har ikke tid til drama og bullshit. 

Hvad er det sjoveste, du har oplevet for nylig?
Puh, det kan jeg ikke engang komme på. Eller jo, i går kom jeg til at låse mig selv inde i lejligheden. Spørg mig ikke hvordan, men det var noget med en stor kasse på den anden side af døren og et håndtag, der så ikke kunne trykkes ned. 

Hvad ville du gøre, hvis du vandt en million?
Købe en ny taske og så investere i nogle af mine mange drømme. 

Hvad vil du gerne nå at opleve inden for det næste år?
Puh, den er svær. Jeg planlægger ikke så langt frem, men jeg kunne godt tænke mig at starte en ny virksomhed, hvori der kan ske noget andet kreativt end ‘bare’ at blogge. Hvad det skal være, det ved jeg ikke, men jeg vil bare gerne forsøge at kaste mine skillz efter noget andet. 

Hvad er det bedste råd, du vil give videre til andre?
Er der noget du vil, så spring ud i det. Det værste der kan ske, er at du skal finde på noget andet. Og så gør du bare det. 

 

 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

en_USEnglish