We are opening a cafe in Brooklyn, NYC!

Skal Cafe Brooklyn Skål Cafe Brooklyn Silver Stories Cafe in Brooklyn Bedstuy Silver Stories cafe in Brooklyn

As promised, I am finally ready to reveal the big secret! Are you ready? MY BOYFRIEND (AND I) ARE OPENING A CAFE IN BROOKLYN, NYC. It is so exciting and I am overly happy that it is finally coming together. My boyfriend has dreamed about opening a place for many years, but a few detours to Europe, Berlin,¬†and Copenhagen postponed the plans a little bit. Six months ago, he decided to move back to NYC to really follow the dream and open a place. He started looking for locations, and it has been a crazy process that needed a lot of patience, which is luckily a characteristic that he possesses, unlike me ūüėȬ†

And here we are! Half a year later, and the cafe is really happening. It is also an explanation for why I’ve been going to NYC so much to help with the process and planning. I am directing the interior and design of the space as well as helping out with the concept.

As you might have guessed, the name of the cafe is Danish. Skål has a double meaning and means a bowl as well as cheers. The name reflects the theme of the cafe in multiple ways. The concept will consist of something served in bowls (I will elaborate on this one later on), and the cheers part reflects that you are here to enjoy and to have a good time with friends and family. Lastly, the cafe will be a mix of Brooklyn (NYC, American), Colombian and Danish culture and the name goes hand in hand with that.

Skål will be located in the most beautiful location in Bedstuy, Brooklyn, a hip, up-and-coming neighborhood which is also the neighborhood where Jesus grew up and lived most of his life. The cafe has a huge garden perfect for outdoor seating which is very rare for NYC, and I can already see how amazing it will be. String lights, pillows and warm NYC summer days and nights!

Opening a cafe is a lot of work. I am helping out as much as I can but doing it long-distance from Copenhagen is a little tricky. Right now, the contractors and painters are working to fix up the space, I planned out most of the interior and I am so excited for the next few weeks to see it all coming together. If you are interested in following the process, you can head over to Skåls Instagram and follow along! <3

Som lovet¬†er jeg endelig klar til at dele de store, mega-sp√¶ndende nyheder! Har I kunnet g√¶tte hvad det er? Eller fors√łgt? Her kommer nyheden (stigende trommehvirvel….) MIN K√ÜRESTE (OG JEG) √ÖBNER EN CAF√ą I BROOKLYN! Det er s√• mega vildt og sp√¶ndende.

Jesus har dr√łmt om at √•bne et sted i mange √•r, faktisk siden vi m√łdtes. Det gjorde¬†imidlertidig¬†udlevelsen¬†af dr√łmmen en smule¬†besv√¶rlig, fordi¬†jeg boede i Berlin og s√• i K√łbenhavn. Min k√¶reste fulgte med, men det¬†var ikke s√• nemt som forventet at v√¶re amerikaner i Danmark. Der gik¬†alts√• et par √•r med en par omveje.

For et halvt √•r siden besluttede¬†Jesus at tage tilbage til NYC for endelig at forf√łlge dr√łmmen om en cafe. Han kiggede¬†efter¬†lokaler, fandt et perfekt lokale, der dog viste sig at v√¶re alt andet end nemt at f√• fat i. Fast forward til et par m√•neder, en masse t√•lmodighed og¬†udholdenhed senere, og lokalet er hans. Takket v√¶re hans t√•lmodighed, som bestemt ikke er et karaktertr√¶k vi deler!

S√• langt, s√• godt. Nu sker der noget. Renoveringen af lokalet er p√•begyndt, og heldigvis er der ikke noget markant og dyrt, der skal laves, da lokalet er i god stand. Det tager dog stadig en god portion tid, knofedt og arbejde at renovere, male og udt√¶nke indretning og design. Sidstn√¶vnte opgave er min, og jeg er udfordret. Jeg synes det er vildt sjovt og jeg er s√• stolt over at have f√•et opgaven, men jeg er ogs√• nerv√łs for, om jeg kan finde ud af det. Lige at designe en caf√© og bestemme dens indretning?! Det har jeg alts√• ikke pr√łvet f√łr….

Som I m√•ske har g√¶ttet, er cafeens navn dansk – Sk√•l. Sk√•l har dobbel-betydning p√• flere niveauer. Sk√•l betyder sk√•l, som den man spiser af, og det reflekterer caf√©ens koncept, som jeg vil komme ind p√• senere. Navnet afspejler ogs√• ‘sk√•l’, som i noget man g√łr, n√•r man er sammen med sine venner, hygger sig, har noget at fejre. Og sidst men ikke mindst, afspejler caf√©ens navn, at temaet for Sk√•l vil v√¶re en god blanding af Danmark, New York og Colombia, hvor min k√¶reste er f√łdt. Jeg synes, det er ret fint!

Sk√•l ligger i Bedstuy, et historisk omr√•de i Brooklyn, hvor min k√¶reste er opvokset og har boet i det meste af sit liv. Her er sejt, r√•t, meget Brooklyn og p√• samme tid hipt og up-and-coming. Jeg er kommet i Bedstuy i fire √•r, og det er s√• sjovt at f√łlge den hurtige udvikling der sker i bydelen. Lokalet er helt fantastisk, gammelt p√• den fine m√•de og s√• r√•der det over en stor have, som ellers er en sj√¶ldenhed i NYC. Jeg tror, det bliver en game-changer, at folk kan nyde drinks, kaffe og mad udend√łrs p√• de varme sommerdage.

At √•bne en caf√© er mega h√•rdt arbejde. Jeg hj√¶lper s√• meget, jeg kan, men det er sv√¶rt at g√łre long-distance. Ikke desto mindre kommer jeg til at v√¶re i NYC meget oftere (mere om det senere, sikke mange teasers alts√•…), og jeg gl√¶der mig helt vildt. Hvis du vil f√łlge med i processen, s√• kan du se og f√łlge Sk√•ls Instagram-profil lige her <3

[contact-form][contact-field label="Name" type="name" required="true" /][contact-field label="Email" type="email" required="true" /][contact-field label="Website" type="url" /][contact-field label="Message" type="textarea" /][/contact-form] [contact-form][contact-field label="Name" type="name" required="true" /][contact-field label="Email" type="email" required="true" /][contact-field label="Website" type="url" /][contact-field label="Message" type="textarea" /][/contact-form] [contact-form][contact-field label="Name" type="name" required="true" /][contact-field label="Email" type="email" required="true" /][contact-field label="Website" type="url" /][contact-field label="Message" type="textarea" /][/contact-form] [contact-form][contact-field label="Name" type="name" required="true" /][contact-field label="Email" type="email" required="true" /][contact-field label="Website" type="url" /][contact-field label="Message" type="textarea" /][/contact-form]
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments

 1. 8. May 2018 / 6:12

  This is lovely news! Congrats and good luck with the opening! Are you moving to NY or staying in CPH in your house? ūüôā

  • Caroline
   Author
   16. May 2018 / 11:43

   Thank you so much! I might be moving to NYC….. But I will share more later on <3

en_USEnglish