En route to Copenhagen and Berlin

Who am I? living in NYC

Tomorrow (or today, if you’re in Europe), is the day I fly back to Europe for a couple of months. For how long, I don’t know, and it is very bittersweet. I am excited to go back to my hometown, friends, and family, but it also means leaving my boyfriend, the cafe and NYC.

I am mainly going back home to start my sixth and last (what?!!!) semester of my bachelor’s degree, and before I know it, I’ll be writing and handing in my bachelor thesis. I am also going back for my second hospital check up which I have to do every three months.

After a week in Copenhagen, something very exciting is happening! I’m going to Berlin for three weeks and I can’t wait. The last time I was there was in May, so it’s long overdue that I go back. I’ll have a few friends visiting me as well as my parents, and then I am excited to just take time to enjoy my own company in my favorite city. I have a project I’ll be working on in Berlin that I will share more about very soon.

Stay tuned, and for now, goodbye NYC, can’t wait to see you again this spring. Hello, Copenhagen, Berlin and Bachelor thesis!

Så er tiden inde til, at jeg siger tak for denne gang til NYC og vender snuden mod Europa i et par måneder. I morgen (eller i dag, hvis vi er på dansk tid), sætter jeg mig nemlig i en flyver mod København. Det er bittersweet – jeg glæder mig til at se min hjemby, venner og familie, men det betyder også, at jeg efterlader min kæreste, caféen og New York.

Jeg skal hjem, fordi jeg skal starte sjetter semester på min bachelor (what?!!! hvor er tiden blevet af), og inden jeg ser mig om, er jeg i fuld sving med at skrive min bacheloropgave. Jeg skal også tilbage til mit andet tjek på hospitalet, hvor jeg skal tjekkes hver tredje måned. Vigtige sager der trækker mig hjem!

Når jeg har været i København en uge, går turen atter mod min anden hjemby Berlin, og jeg glæder mig som et lille barn glæder sig til juleaften. Jeg skal alene af sted i tre uger, og så får jeg et par besøg af venner og mine forældre fra København. Det bliver dejligt med alenetid, hvor jeg kan fordybe mig i et spændende projekt, som I nok skal høre mere om meget snart!

Tak for nu New York, jeg glæder mig til et gensyn i foråret. Hej København, Berlin og bachelor!

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

en_USEnglish