My plans and intentions for March

Hello, March, the third month of the year (flabbergasted thinking about how soon, 2019 will already be 25% done – WHAAAAT). I am back in Copenhagen after three weeks in Berlin and needless to say, those three weeks were amazing. It also feels good to be back in Copenhagen, especially because Jesus is here now too! I arrived here last night from Berlin, and he flew in earlier today and will stay for 12 days. Besides spending time with my love, these are my plans and intentions for March.

What I want to do in March…

♥ Start my bachelor thesis work! Handing it in by the end of May and with this pace time is going on, I really need to get started on the project!

♥ Have a meeting with a publisher in Denmark. The meeting is planned, fingers crossed for a positive outcome! If not, I have a plan 😉

♥ Take a flower course with my mom. The class is two hours and we get to take the flower bouquet home afterward.

♥ Apply for my two year’s Master’s programme! Already sealed and signed as the deadline was March 1st. #grownup

I especially look forward to…

♥ Inaugurating my new balcony in my Copenhagen apartment. I had this item on my list for February as well, but they just finished the balcony a few days ago, so March will be the month where I can finally inaugurate the balcony.

♥ Going to Mallorca! I am going with Asta at the end of the month. We will join a five-day yoga retreat at Bikini Island (invited) and I am excited to share my experience of the stay.

What I am watching and reading… 

♥ Gossip Girl season 6 for the 1.0000.0000 time in the lack of better alternatives. Enlighten me! What should I watch?

♥ Reading ‘The Year of Living Danishly’ by Helen Russell. So far it’s great, funny and true and gives a very honest idea to what being Danish is and what Danish culture such as ‘hygge’ really is

I am grateful that…

♥ Jesus is in Copenhagen with me for 12 full days ♥️

Touch down, skønne (omend lidt kolde!) København, efter tre fuldstændig underskønne uger i Berlin, der på mange måder er verdens fedeste by. Jeg har haft tre dejlige uger, været sammen med venner og familie hjemmefra, fået genset de fleste af mine berliner-venner, arbejdet, startet nogle projekter, der krævede min fulde koncentration, trænet, dyrket yoga, spist döner (dog har jeg udskiftet kylling-kebab med halloumi, men det fungerer helt perfekt), gået lange ture over Oberbaumbrücke og nydt udsigten fra U1-ubahnen tværs gennem byen.

Jeg landede i København i går aftes, og i formiddags landede Jesus også efter en natflyvning fra NYC. Det er så skønt at have ham her, og faktisk har han ikke været i København siden maj sidste år! Der er altså ikke plads til særlig meget frihed og fritid, når man åbner en café.

Jeg skal altså nyde de første forårstegn i København med ham, og udover det er mine planer for marts….

I marts vil jeg…

♥ For alvor starte mit bachelor-projekt. Så hurtigt som tiden går, er vi jo lige straks i slutningen af maj, hvor jeg skal aflevere. Øv, det er ikke så fedt at tænke på, når jeg sidder her og ikke engang rigtigt ved, hvad min problemformulering er. Heldgivis har jeg en skøn med-skriver, jeg kan støtte mig op ad, og vi skal nok klare det! Vi skal bare lige i gang 😉

♥ Til møde med et forlag i København. Det er så spændende, og forhåbentlig ender det godt. Hvis ikke, så har jeg heldgivis en plan b.

♥ På blomsterkursus med min mor hos Bloomon. Det tager to timer, hvor vi forhåbentlig bliver mega skarpe i at binde blomster. Vi får i hvert fald lov til at tage vores smukke blomster-kreationer med hjem bagefter.

♥ Søge ind på min kandidat-uddannelse. Det er allerede sket, for deadline var den 1. marts. Jeg har retskrav til at komme ind på uddannelsen cand.merc.kom, som er den, jeg har søgt, så der er ikke så meget at rafle om, men det er stadig vildt, at jeg er nået så langt, at jeg skal søge ind på en kandidat, synes jeg!

Jeg glæder mig især til…

♥ At indvie min nye altan, som kommer op i min lejlighed på Vesterbro i løbet af februar. Det skrev jeg på sidste måneds planer, og det blev der ikke meget af den måned. Nu er altanen dog oppe og færdig, og den er så vild! Så marts bliver måneden, hvor jeg endelig kan indvie min nye altan.

♥ Sidst på måneden, hvor jeg skal til Sóller på Mallorca med Asta. Vi er inviteret på et fem-dages yogaretreat på Bikini Island, og jeg er helt oppe at køre over det! +3 timers yoga om dagen i de smukkeste omgivelser på Mallorca, som jeg holder meget af, i solsin? Ja tak!

Hvad jeg skal se og læse…

♥ Gossip Girl sæson 6 i mangel af bedre, på trods af at jeg allerede har set den serie mere, end hvad godt er. Hvis du kan anbefale en serie, så help me out!

♥ ‘Mit år som dansker’ af Helen Russell. Jeg er begyndt, og den er skarp, sjov og spændende. Helen, englænder og journalist hos Marie Claire i London, flytter med sin mand til Billund, fordi han får job hos Lego. Denne oplevelse og hendes møde med Danmark, danskere og den danske kultur beskriver hun i bogen med en skarp pen, og det er virkelig interessant at læse.

♥ Derudover fik jeg kværnet nogle gode bøger i februar: ‘Et søstermanifest’ af Anja Leighton, der klart er en anbefaling værd til alle kvinder i alle aldre, men især en vigtig stemme for den yngre generation. ‘The life-changin magic of not giving a fuck’ – ikke vildt fantastisk men ok underholdende og med nogle gode pointer om, at vi skal gå mindre op i altid at please andre, og at det er brugbart at lære at sige fra. ‘Pura Vida’ af Caroline Albertine Minor om Viktorias sabbatår i Paris, der pludselig bliver til tre og fører hende til både New York og Sydamerika. Fortællingen gav genlyd hos mig, og frihed er skønt men for meget af den og for mange muligheder kan også hurtigt blive til rastløshed, som man farer vild i.

Jeg er taknemmelig for…

♥ at Jesus er i København de næste 12 dage. Jeg føler mig som en heldig kartoffel ♥

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

en_USEnglish