These are the five best pizza spots in Copenhagen

The best pizzas in Copenhagen guide

Guide to the best pizzas in Copenhagen

It is no news that I live to eat and not the other way around. And I am pretty sure that I am not the only one who feels that way. Eating is one of my favorite activities, and pizzas are clearly one of the best things to eat – especially in Copenhagen. Copenhagen has quite a few amazing pizza spots and I’ve written a guide for CBS Wire themed around where to get the best pizza in Copenhagen. Check out the guide right here.

While writing the guide, a new pizza place opened in Copenhagen and they’ve already been nominated as the 5th best pizza in Europe. Can’t wait to try it when I get back to Copenhagen next week!

Have you tried any of the mentioned five best pizza spots in Copenhagen?

Det er vist ikke nogen overraskelse, at jeg lever for at spise og ikke omvendt. Der er intet som en god burger, en lækker brunch og en fin indrettet café eller restaurant, der kan skabe glædefornemmelser helt ind i min mave. Det var vist også en af grundende til, at min kæreste og jeg åbnede Skål.

Jeg har netop skrevet en guide for CBS Wire, der indeholder fem af de bedste pizzaer i København. Min personlige favorit er Mother, der ligger i min baggård, Kødbyen. Her spiser jeg lidt for ofte, og min faste bestilling er deres buratta-pizza med en Aperol Spritz. Det spiller. Tjek guiden her for de fem bedste pizzaspots i København.

I mellemtiden har jeg fået nys om, at der er åbnet endnu en pizzarestaurant i København. Den ligger ved Gammel Strand og er allerede blevet kåret som den femte bedste pizza i Europa. Det er da vildt – så den står højt på listen at opleve. Jeg planlægger et smut forbi, når jeg er tilbage i København næste uge.

Har du prøvet nogle af stederne i guiden? Hvor får du din yndlingspizza i København?

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

en_USEnglish