Learn how to fail, always drink water and other good reads for your week

Good reads Silver Stories

Happy Monday! Mine is off to a great start. I’m currently in Dumbo House, writing emails, working on a freelance article and writing this blog post. I’ve had vegan bircher müsli for breakfast accompanied by an oat milk cappuccino, and that breakfast made me reminisce about Berlin. I am also trying to mentally prepare myself to leave NYC tomorrow. Heading to to Denmark and next week I have the oral defense of my bachelor thesis. I am starting to feel the nervous (and excited) butterflies in my stomach…

Till then, here are some good reads for your week!

Why you should always say yes to a glass of water. This one really resonated with me, as I am the kind of person to always say no when offered anything.

Everyone fails. It’s ok. I remember when I failed my first driver’s test and I was ashamed, sad and unmotivated. Learning that failing is normal and a part of life is key. I’m still learning.

I wanna go here! 

Such a cute to-go cup. Guess what color I’d pick?

Love this idea. Excited as more and more companies are rolling out sustainable initiatives.

Glædelig mandag! Min uge er startet skønt med vegansk birchermüsli og en havrecappuccino. Jeg sidder på Dumbo House og får sat flueben ved en masse arbejde på to-do-listen. Samtidigt prøver jeg at forberede mig på, at turen går mod København i morgen. Jeg har været i NYC i fem uger, og tiden er fløjet af sted. Ikke nok med at jeg skal hjem, så skal jeg op til mit mundtlige bachelorforsvar næste uge. Nervøsiteten er så småt begyndt at snige sig på. Det bliver bare aldrig fedt at skulle til mundtlig eksamen!

Inden vi når der til, er hermed en håndfuld gode historier til din uge.

Life hack: sig altid ja tak til et glas vand. Jeg er typen, der siger nej, for gud forbyde at jeg skulle være til besvær for nogen.

♥ Jeg læste den her liste for nogle år siden, og den er stadig vanvittigt grinern og genial. Fx. “Få sin telefon til at kunne modtage mere end ét opkald, så man kan sige “hov, jeg har lige en på den anden linje.” 😂

Et fedt interview om to seje kvinder og deres seje business.

Jeg vil herhen!

En yndig to-go-kop. Gæt hvad farve jeg ville vælge?

♥ Jeg er vild med den her idé. Det er skønt at flere og flere virksomheder hopper med på vognen for at blive mere grønne.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

en_USEnglish