My plans and intentions for September in New York

Farvel, sommer og august, velkommen efterår og september. Efteråret banker så småt på, og efter at jeg har været i Berlin i en måned, hvor de sidste 10 dage var over 30 grader varme, gør det mig ikke noget med lidt køligere temperaturer. Efteråret er så hyggeligt, ikke kun fordi, at jeg har fødselsdag, men på grund af den klare, friske luft, orange og røde blade, der falder af træerne, bløde sweatre, te og tæpper.

Det har været en skøn sommer, men jeg tager også imod efterårets kommen med åbne arme. Her er mine planer for september.

I september vil jeg…

♥ På Rigshospitalet til mit halvårlige modermærkekræfttjek. Jeg ved, at jeg er i sikre hænder og ikke skal være nervøs, men der er stadig en lille del af mig, der er bange.

♥ Flyve til New York. Jeg flyver til Munchen i morgen tidlig kl. 6 og hopper derfra på et fly mod New York. Jeg er knap så glad for at skulle op, før fanden får sko på, men jeg glæder mig til at komme til New York.

♥ En tur i vores yndlingsbiograf i Brooklyn, hvor du spiser under filmen. Dinner and a movie – to fluer med et smæk, og det er så hyggeligt.

♥ Nå et sidste dyp i poolen på Dumbo House, inden det for alvor bliver efterår.

♥ Spise brunch, frokost eller middag hos nyåbnede Apollonia i Brooklyn. Der ser så pænt ud.

♥ Arbejde videre med min NYC-guidebog. Forhåbentlig bliver jeg mere eller mindre færdig i september. Ihhhh, så spændende! ♥ Tage en tur til Upstate New York, nyde naturen og tosomheden.

♥ Træne hos Rise by We i New York. Et fitnesscenter, der ser så cool ud.

Jeg glæder mig især til…

♥ At give Jesus et ordentligt kys efter at have været væk fra ham i to måneder.

♥ At få taget min podcast-mødom. Jeg skal nemlig være med i en podcast for første gang! Den handler om danskere i New York, og det bliver så sjovt. Glæder mig dog ikke til at høre det bagefter, for er der noget værre end at høre sin egen stemme på optagelser?

Skål’s nye hjemmeside der forhåbentlig bliver færdig her i september. Godt nok et år for sent, men man kan ikke nå det hele 😉 Min venindes nyåbnede designstudio står for at lave den, og jeg glæder mig så meget til at se resultatet.

Hvad jeg skal se og læse…

♥ Gift ved første blik! Ny sæson på DR! Min ultimative guilty pleasure, når det kommer til TV.

♥ Og Queer Eyes nyeste sæson. Elsker det så meget og ville ønske, at Jonathan var min ven.

Jeg er taknemmelig for…

♥ At jeg har de bedste forældre i verden. Som bachelorgave har de givet mig den smukkeste speciallavede ring med to diamanter i den. Den vil jeg sætte pris på resten af mit liv <3

♥ At jeg er rask, glad og i live.

The first month of fall! Summer is coming to an end… But after spending a month in Berlin where every day was +30 degrees Celcius, I am kinda happy to welcome fall, foliage and to welcome slighter colder temperatures. Also looking forward to start wearing knits again, drink tea and curl up under blankets. The summer has been amazing, but fall is such a great season too.

Also, it means that my birthday is coming up, October 6. Till then, here are my plans for September.

What I want to do in September…

♥ Doing my bi-annual melanoma checkup at the hospital. I know I have nothing to worry about (knock on wood!), but it’s never fun to go there because a part of me is worried sick.

♥ Fly to NYC. Leaving tomorrow on a 6 am flight to Munich to catch the connecting flight to NYC. Not so happy about the early morning flight, but super happy to go back to NYC.

♥ Go to the movies, one of our favorite ones in NYC, where you dine and watch movies at the same time. I’m excited for the Joker, but that’s not premiering til October. Any other good movies premiering this month?

♥ Have a last dip in the pool at Dumbo House before it’s too late.

♥ Go for brunch, lunch, dinner or all the above at newly opened Apollonia in Brooklyn. It looks so cute.

♥ Continue working on my NYC guidebook which will, hopefully, be more or less done by the end of September.

♥ Go on a quick trip Upstate for some us time and tranquility.

♥ Work out at Rise by We in NYC. It looks like the coolest gym ever.

I especially look forward to…

♥ Kissing Jesus after having been without him for two months!

♥ Being in a podcast for the first time ever. It’s about Danes in New York and I’m super excited to be featured.

Skål’s new website that will launch in September. It’s long overdue and so happy to be working with my good friend who just launched a design studio.

What I am watching and reading… 

♥ Married at first sight – in Danish – my absolute favorite “reality” tv show and guilty pleasure.

♥ Still working on “A Little Life”. Everyone raves about it, but I can’t quite seem to latch on to it…

I am grateful that…

♥ I have amazing parents. For my bachelor’s graduation, they got me a special-made ring with two diamonds in it. I will cherish it forever <3

♥ I am happy, healthy and alive.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

en_USEnglish